Οι σταρ της Arsenal στην καμπάνια της Paddy Power

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power επαναφέρει την καμπάνια Rainbow Laces, για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ποδοσφαιριστών και επιστράτευσε τους ποδοσφαιριστές της Arsenal για να την βοηθήσουν. Η καμπάνια Rainbow Laces βοηθά στην αλλαγή κατεύθυνσης, όσον αφορά στην αντιμετώπιση των ομοφυλόφιλων ποδοσφαιριστών, και έχει συγκεντρώσει ένα πλήθος υποστηρικτών τα τελευταία χρόνια.

 

Φέτος, λοιπόν, τα αστέρια της Arsenal, μεταξύ των οποίων και οι Alex Oxlade-Chamberlain, Santi Cazorla και Olivier Giroud, πρωταγωνιστούν στη διαφήμιση της καμπάνιας, η οποία ξεκίνησε από τις 5 Σεπτεμβρίου.

Η Paddy Power είναι η μεγαλύτερη και η πιο επιτυχημένη από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ιρλανδία.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη