Δωρεά σε φιλανθρωπική οργάνωση κατά του καρκίνου πρόσφερε η Pragmatic Play

Η Pragmatic Play είναι μια από τις πλέον ανερχόμενες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού για online καζίνο και έχει έντονη παρουσία και στην ελληνική αγορά, μέσω των συνεργασιών της με νόμιμες ιστοσελίδες, όπως οι Novibet και Interwetten. Παράλληλα, το φιλανθρωπικό της έργο σε ολόκληρη την Ευρώπη ενισχύεται συνεχώς, με νέες πρωτοβουλίες, όπως η πρόσφατη δωρεά της σε φιλανθρωπική οργάνωση στο Γιβραλτάρ.

Συγκεκριμένα, η Pragmatic Play, η οποία εδρεύει στο Γιβραλτάρ, ανακοίνωσε πως δωρίζει το ποσό των 12.000 ευρώ στη φιλανθρωπική οργάνωση Cancer Relief, προκειμένου να ενισχύσει έμπρακτα το έργο της. Η εν λόγω πρωτοβουλία είναι μόνο η πιο πρόσφατη σε μια σειρά δωρεών και δεσμεύσεων στήριξης σε φιλανθρωπικές οργανώσεις στην Ευρώπη.

 

Η νέα πρωτοβουλία της Pragmatic Play

Η Pragmatic Play θα δωρίσει το ποσό των 12.000 ευρώ στη φιλανθρωπική οργάνωση Cancer Relief, προκειμένου να ενισχύσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης των μελών της. Η εν λόγω φιλανθρωπική οργάνωση προσφέρει τεράστια ανακούφιση στην τοπική κοινωνία του Γιβραλτάρ, μέσω των πρωτοβουλιών της και το ποσό που θα δωρίσει η Pragmatic Play θα τη βοηθήσει να εκπαιδεύσει τα μέλη της και να αποκτήσουν απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να προσφέρουν περισσότερα σε όσους το έχουν ανάγκη.

Τη νέα πρωτοβουλία της Pragmatic Play ανακοίνωσε ο CEO της, Julian Jarvis, ο οποίος ανέφερε: “H πανδημία έφερε στο προσκήνιο μιας σειρά από θέματα υγείας και είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε όλες τις υπόλοιπες ασθένειες που μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή των συνανθρώπων μας. Εκτιμούμε το φανταστικό έργο που πραγματοποιεί το Cancer Relief στην κοινωνία μας, εδώ στο Γιβραλτάρ, στους τομείς της στήριξης ασθενών και των οικογενειών τους, και για αυτό θελήσαμε να βοηθήσουμε”.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα, τέλος, δεν είναι η μόνη που έχει πραγματοποιήσει η Pragmatic Play. Έχουν προηγηθεί παρόμοιες πρωτοβουλίες στήριξης, στο Μητροπολιτικό Φιλανθρωπικό Ίδρυμα και στο Νοσοκομείο Αδέσποτων Ζώων στη Ρουμανία και στο Σχολείο Prior Park του Γιβραλτάρ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.