ΗΠΑ: Δωρεά για την εκπαίδευση στους νόμους περί στοιχήματος πραγματοποίησε η Entain

Η εταιρεία στοιχημάτων Entain, ιδιοκτήτρια των Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων, πραγματοποίησε μια δωρεά στη νομική σχολή Seton Hall των ΗΠΑ, προκειμένου να ενισχύσει μια σειρά μαθημάτων, με θέμα τους νόμους περί στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών. Η δωρεά της Entain εντάσσεται στο πρόγραμμα πρωτοβουλιών της που αφορά στην ενίσχυση του υπεύθυνου στοιχηματισμού, αλλά και της εκπαίδευσης για τους νόμους που αφορούν στα τυχερά παιχνίδια στις ΗΠΑ.

Άλλωστε, η Entain έχει σημαντική παρουσία στην αγορά νόμιμων τυχερών παιχνιδιών στις ΗΠΑ. Η στοιχηματική εταιρεία δραστηριοποιείται σε αρκετές Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα, μέσω της συνεργασίας της με την MGM.

 

Οι προθέσεις της Entain και η δωρεά προς το Seton Hall

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που πραγματοποίησαν οι υπεύθυνοι, η Entain παραχώρησε μια δωρεά ύψους 100.000 δολαρίων στη νομική σχολή του Seton Hall, προκειμένου να ενισχυθεί το πρόγραμμα μαθημάτων που αφορά στους νόμους περί τυχερών παιχνιδιών. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελεί πρωτοβουλία της Entain και έχει σκοπό να εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς νομικούς στον τομέα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, μέσω μιας σειράς ιδιωτικών σεμιναρίων. Τα χρήματα που δώρισε η Entain θα εξυπηρετήσουν ακριβώς αυτόν τον σκοπό, ο οποίος αποτελεί μια από τις βασικές αποστολές του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που ίδρυσε η εταιρεία στις ΗΠΑ, του Entain Foundation US.

Η σειρά σεμιναρίων που θα διοργανωθεί, χάρη στην πρωτοβουλία της Entain και τη σημαντική δωρεά της, θα αφορά στους νόμους που έχουν επιτρέψει τη διεξαγωγή του επίγειου και online στοιχήματος στις ΗΠΑ, στους κανόνες συμπεριφοράς που έχουν θεσπίσει οι ενώσεις των νόμιμων εταιρειών, αλλά και τους τρόπους που έχουν στη διάθεσή τους οι νομικοί, προκειμένου να ενισχύσουν την προστασία των παιχτών. Σύμφωνα με την Entain, άλλωστε, η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών στις ΗΠΑ αναπτύσσεται με φρενήρεις ρυθμούς και η εκπαίδευση πάνω στο απαραίτητο νομικό υπόβαθρο είναι απαραίτητη.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.