Σε φιλανθρωπία οι προμήθειες της Matchbook

Η Matchbook ανακοίνωσε πως κάθε προμήθεια που έλαβε από το ανταλλακτήριο στοιχημάτων της την 1η Απριλίου θα καταλήξει στον κοινωφελή οργανισμό Right To Play. Πρόκειται για έναν οργανισμό που προσπαθεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κοινωνιών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την πείνα, τη βία και το ρατσισμό σε όλον τον κόσμο, μέσω αθλητικών εκδηλώσεων και δράσεων.

 

Αφορμή για τη συγκεκριμένη κίνηση της Matchbook αποτέλεσε η ανακοίνωσή της πως θα λαμβάνει προμήθεια 0% στο ανταλλακτήριό της, για κάθε στοίχημα στην αγορά του χάντικαπ στο ποδόσφαιρο και στο live στοίχημα στο τένις, μέχρι και το τέλος αυτής της σεζόν.

 

H Matchbook δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.