Δε θα ανανεωθεί η χορηγία της εταιρείας στοιχήματος William Hill προς το Κύπελλο Σκωτίας

Η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Σκωτίας και η εταιρεία στοιχήματος William Hill αποφάσισαν από κοινού να μην ανανεώσουν την δεκαετή συνεργασία τους και οι δύο πλευρές θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους από τον Ιούνιο του 2020. Αυτό σημαίνει ότι η William Hill θα πάψει να αποτελεί τον χορηγό του Κυπέλλου Σκωτίας, αλλά και της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Θυμίζουμε ότι οι δύο πλευρές συνεργάζονται από το 2011, με τη William Hill να έχει αναλάβει αρκετές και συμφέρουσες χορηγίες μέσα σε αυτό το διάστημα, προωθώντας τις υπηρεσίες της στην Σκωτία, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

 

Οι λόγοι για τη λήξη της συνεργασίας

Στο άκουσμα της είδησης, οι πρώτες εντυπώσεις που δημιουργούνται είναι ότι η σκωτσέζικη Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ακολούθησε το παράδειγμα άλλων διοργανώσεων που θέλουν να πάρουν αποστάσεις από τις στοιχηματικές εταιρείες. Ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, άλλωστε, έχουν ακουστεί πολλές αντιδράσεις για την άρρηκτη σχέση ποδοσφαίρου και στοιχήματος, μέσω των χορηγιών.

Ωστόσο, και οι δύο πλευρές τονίζουν ότι η απόφαση για τη λήξη της συνεργασίας τους ήταν κοινή. Από τη μία, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου θέλει να σταματήσει να εξαρτάται τόσο πολύ από στοιχηματικές εταιρείες και, από την άλλη, η William Hill επιθυμεί να μειώσει τις χορηγίες της προς το ποδόσφαιρο.

Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας, άλλωστε, θέλουν να διακόψουν τις σχέσεις της William Hill με το ποδόσφαιρο, καθώς δε θέλουν να εμφανίζονται ως κομμάτι ενός μεγαλύτερου προβλήματος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, θεωρούν ότι το υπάρχον κλίμα δεν ευνοεί την έντονη χορηγική δραστηριότητα στον ποδοσφαιρικό τομέα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.