5,6 εκατομμύρια ευρώ σε αναπτυξιακές ομάδες δώρισε η Flutter Entertainment

Η εταιρεία στοιχήματος Flutter Entertainment ανακοίνωσε πως προχώρησε στην άκρως γενναιόδωρη δωρεά των 5,6 εκατομμυρίων ευρώ σε αναπτυξιακές ομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία, προκειμένου να τις στηρίξει, εν μέσω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της πανδημίας. Η Flutter, ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair, μεταξύ άλλων, προχώρησε στη δωρεά μέσω του φιλανθρωπικού προγράμματος Cash4Clubs, το οποίο έχει ιδρύσει η ίδια.

Χάρη σε αυτή τη γενναιόδωρη δωρεά, οι αναπτυξιακές ομάδες διάφορων αθλημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία θα μπορέσουν να καλύψουν μεγάλο κομμάτι των οικονομικών τους υποχρεώσεων, αλλά και να επενδύσουν στο μέλλον του αθλητισμού, μέσω αγοράς εξοπλισμού, συντήρησης εγκαταστάσεων και άλλων υποχρεώσεων.

 

Η πρωτοβουλία της Flutter για την ενίσχυση των αναπτυξιακών ομάδων

Το Cash4Clubs είναι ένα φιλανθρωπικό πρόγραμμα ενίσχυσης των ποδοσφαιρικών ακαδημιών και άλλων αναπτυξιακών προγραμμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, το οποίο λάνσαρε η Flutter Entertainment πριν 12 περίπου χρόνια. Όλο αυτό το διάστημα, η εταιρεία στοιχήματος έχει μοιράσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ στις ακαδημίες και στις αναπτυξιακές ομάδες, προκειμένου να μπορούν να καλύπτουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους.

Το 2020, όμως, αποτέλεσε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για τις ομάδες αυτές. Τα έσοδά τους σχεδόν μηδενίστηκαν και τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία τις ανάγκασαν να κλείσουν κάθε αναπτυξιακό πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, η Flutter έκρινε ότι η οικονομική ενίσχυση αυτών των ομάδων είναι πιο σημαντική από ποτέ και προσέφερε το μεγαλύτερο ποσό που έχει προσφέρει έως σήμερα.

Τα 5,6 εκατομμύρια ευρώ που δώρισε στο πρόγραμμα Cash4Clubs η Flutter Entertainment κατάφερε να συγκεντρωθεί, χάρη στα προγράμματα οικονομικής στήριξης που ανακοίνωσε για την πανδημία η αγγλική κυβέρνηση. Η αναστολή μεγάλου μέρους των οικονομικών υποχρεώσεων που μπορούσε να εκμεταλλευτεί και η Flutter Entertainment της επέτρεψε να συγκεντρώσει ένα τόσο μεγάλο ποσό και να το επενδύσει ουσιαστικά στο μέλλον του αθλητισμού.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.