Φιλανθρωπική πρωτοβουλία για την… άσχημη γλώσσα από την εταιρία στοιχήματος Paddy Power!

H εταιρία στοιχήματος Paddy Power είναι γνωστή περισσότερο για τις προκλήσεις της παρά για τις ευαισθησίες της, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι τελευταίες απουσιάζουν από το πρόγραμμά της. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας ανακοίνωσαν τη στήριξή τους σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό, μέσω μιας καμπάνιας που θα έχει σκοπό να “συμμαζέψει τη γλώσσα της Ιρλανδίας”!

Πρόκειται για μια φιλανθρωπική καμπάνια που θα συγκεντρώσει χρήματα για τον οργανισμό Suas, επιβάλλοντας “πρόστιμα” σε όσους πελάτες των πρακτορείων της βρίζουν!

 

“Πρόστιμα” κατά του παιδικού αναλφαβητισμού!

Αναλυτικότερα, το 75% των χρημάτων που θα συγκεντρώσει η Paddy Power μέσω της νέας της καμπάνιας θα καταλήξει στα ταμεία της Suas, ενός φιλανθρωπικού οργανισμού που προσφέρει εκπαιδευτική στήριξη σε μη προνομιούχα παιδιά της Ιρλανδίας, ενώ το 25% θα καταλήξει στο Borris House Festival of Writing & Ideas, έναν οργανισμό που διοργανώνει δωρεάν μαθήματα συγγραφής, με τη συμμετοχή διάσημων συγγραφέων.

Ο τρόπος συγκέντρωσης των χρημάτων, μάλιστα, είναι πρωτότυπος, ενώ περιλαμβάνει και σχέδια για μια ακόμη βελτίωση: τη μείωση του βρισίματος! Συγκεκριμένα, η Paddy Power θα τοποθετήσει κουτιά-ταμεία στα πρακτορεία της, στα οποία θα πρέπει να αφήνουν χρήματα οι πελάτες, κάθε φορά που βρίζουν. Με αυτόν τον τρόπο, θα συγκεντρωθούν αρκετά χρήματα, ενώ παράλληλα θα βελτιωθεί και η ατμόσφαιρα στα πρακτορεία στοιχήματος της Paddy Power – εκτός, βέβαια, κι αν οι πελάτες της είναι τόσο φιλάνθρωποι που θέλουν να συνεχίσουν να στηρίζουν τη φιλανθρωπική προσπάθεια…

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.