Τον πρώτο πρόεδρο του φιλανθρωπικού της ιδρύματος ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχημάτων Entain

Η εταιρεία στοιχημάτων Entain, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Ladbrokes και Coral, είχε ανακοινώσει πριν μερικές εβδομάδες την ίδρυση του Entain Foundation, ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος που θα επενδύει στην ασφάλεια των παιχτών, αλλά και στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Το Entain Foundation θα ξεκινήσει άμεσα τη λειτουργία του και οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχημάτων ανακοίνωσαν τον άνθρωπο που θα αποτελέσει τον πρώτο πρόεδρό του.

Πρόκειται για τον υποστράτηγο Ed Davis, πρώην κυβερνήτη του Γιβραλτάρ, ο οποίος θα αποτελεί ανεξάρτητο πρόεδρο του φιλανθρωπικού ιδρύματος και θα αναλάβει να αναπτύξει τη στρατηγική του στους τομείς του υπεύθυνου παιχνιδιού, της στήριξης των κοινωνιών, αλλά και της βελτίωσης των περιβαλλοντικών επιδόσεων της Entain.

 

Το νέο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Entain

Το Entain Foundation έχει ήδη δημιουργηθεί από την εταιρεία στοιχημάτων και οι υπεύθυνοι αναμένουν απλά την έγκρισή του ως επίσημου φιλανθρωπικού οργανισμού. Προς το παρόν εκκρεμούν κάποιες τυπικές διαδικασίες, ανάμεσα στις οποίες βρισκόταν πριν μερικές ημέρες και η ανάθεση ενός προέδρου. Η Entain επέλεξε για τη συγκεκριμένη θέση τον υποστράτηγο Ed Davis, ο οποίος κατείχε τη θέση του κυβερνήτη του Γιβραλτάρ έως το 2020.

Ο νέος πρόεδρος του Entain Foundation δήλωσε σχετικά: “Με τιμά που μου ζητήθηκε να γίνω ο πρώτος πρόεδρος του Entain Foundation. Αυτή η εξαιρετική πρωτοβουλία δείχνει ξεκάθαρα τη δέσμευση της Entain να συμβάλλει με θετικό τρόπο στους τομείς του υπεύθυνου παιχνιδιού, της εκπαίδευσης, της ακεραιότητας των αθλημάτων και της έρευνας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συμβάλλω στην χάραξη αυτού του ταξιδιού”.

Η Entain έχει πάρει πολύ σοβαρά τον φιλανθρωπικό ρόλο της στις κοινωνίες των χωρών όπου δραστηριοποιείται και ίδρυσε το συγκεκριμένο ίδρυμα, προκειμένου να συμβάλλει με ενεργό τρόπο. Ήδη, μάλιστα, οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος έχουν δεσμεύσει το ποσό των 130 εκατομμυρίων ευρώ για τις πρωτοβουλίες του ιδρύματος, στους τομείς του υπεύθυνου παιχνιδιού, της περιβαλλοντικής ευθύνης και της έρευνας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.