Έρευνα για στημένους αγώνες και στο βόλεϊ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sportsfeed, ούτε η ελληνική Volleyleague φαίνεται να έχει γλιτώσει από τα φαινόμενα χειραγώγησης αγώνων! Το ρεπορτάζ της ενημερωτικής ιστοσελίδας αναφέρει πως έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν στημένα παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα βόλεϊ.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, εκτός του ποδοσφαίρου και του τένις, ένα ακόμη άθλημα θα μπει στο μικροσκόπιο των αρμόδιων Αρχών, προκειμένου να διαπιστωθεί η σχέση του με κρούσματα χειραγώγησης αγώνων που αποφέρουν σημαντικά κέρδη σε επιτήδειους μέσω του στοιχηματισμού.

 

Ανέλαβε η Οικονομική Αστυνομία

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, η Οικονομική Αστυνομία έχει παραλάβει έναν φάκελο με αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος βόλεϊ και την οδηγία να ερευνηθούν τυχόν ύποπτες συμπεριφορές. Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, μάλιστα, δε θα μπει μόνο η φετινή σεζόν (2016-2017), αλλά και η περσινή (2015-2016). Ο φάκελος είναι υπογεγραμμένος από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

 

Πληροφορίες για πλήθος στημένων αγώνων

Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αρχές δεν κλήθηκαν να εξετάσουν μεμονωμένους αγώνες, αλλά τις αναμετρήσεις αρκετών ομάδων, γεγονός που σημαίνει πως τα ύποπτα κρούσματα είναι πολλά, ακόμη και στον τομέα του ελληνικού βόλεϊ, ο οποίος δεν έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν όσους ερευνούν τους στημένους αγώνες και τις στοιχηματικές απάτες.

Προς το παρόν, βέβαια, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε σίγουρο. Η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε προκαταρκτικό στάδιο, οπότε δε μπορούμε να μιλάμε ακόμη για στοιχεία που αποδεικνύουν τη χειραγώγηση αγώνων στην ελληνική Volleyleague.

Διαβάστε και το σχετικό άρθρο 50 ύποπτους αγώνες στην Ελλάδα βλέπει η Sportsradar

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.