Κλείνουν ξανά τις πύλες τους τα πρακτορεία στοιχήματος στο Hong Kong

Το Hong Kong ετοιμάζεται να επιβάλει μια ακόμη δέσμη περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, το οποίο σημαίνει ότι πολλές επιχειρήσεις θα αναγκαστούν ξανά να κλείσουν προσωρινά τις πύλες τους. Στην κορυφή της λίστας των επιχειρήσεων που θα κλείσουν ξανά βρίσκονται τα επίγεια πρακτορεία στοιχήματος. Τα πρακτορεία θα αναγκαστούν να κλείσουν ξανά στις 2 Δεκεμβρίου και θα παραμείνουν κλειστά μέχρι να υπάρξει νέα ενημέρωση.

Θυμίζουμε ότι όλα τα στοιχηματικά πρακτορεία που λειτουργούν νόμιμα στο Hong Kong ανήκουν στο Hong Kong Jockey Club και προσφέρουν κατά κύριο λόγο στοιχήματα στις ιπποδρομίες, μα και σε επιλεγμένα άλλα αθλήματα.

 

Η ενημέρωση του Hong Kong Jockey Club

Το Hong Kong Jockey Club ενημέρωσε όλους τους πελάτες των στοιχηματικών πρακτορείων του ότι από τη 2η Δεκεμβρίου δε θα είναι σε θέση να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις τους. Παράλληλα, ενημέρωσε ότι για τις επόμενες ημέρες (και έως την έναρξη του lockdown) δε θα μπορούν να ανοίξουν ή να κλείσουν λογαριασμούς ή να πραγματοποιήσουν συναλλαγές μέσω του επίγειου δικτύου.

Μόλις ξεκινήσει το lockdown, από την άλλη, δε θα μπορούν να επισκεφτούν κανένα από τα στοιχηματικά πρακτορεία του Hong Kong και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους. Ωστόσο, θα έχουν δύο εναλλακτικές επιλογές. Η πρώτη είναι το τηλεφωνικό στοίχημα, μέσω των γραμμών του Hong Kong Jockey Club, και η δεύτερη είναι το online στοίχημα, μέσω του mobile app. Ειδικά στο δεύτερο, οι παίχτες θα μπορούν να εκμεταλλεύονται όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το Hong Kong Jockey Club.

Οι αρμόδιοι, τέλος, δεν έχουν ενημερώσει για το άνοιγμα των πρακτορείων στοιχήματος. Άλλωστε, το περιορισμένο lockdown που ανακοίνωσαν οι Αρχές του Hong Kong δεν έχει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης και όλα θα κριθούν από τον αριθμό των κρουσμάτων που θα σημειωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.