Σε ισχύ η απαγόρευση στοιχηματισμού μέσω πιστωτικών καρτών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Παρά τα δεκάδες προβλήματα και τις πολλές καθυστερήσεις που έχει προκαλέσει η εξάπλωση της πανδημίας σε ολόκληρο τον κόσμο, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου, η UKGC, συνεχίζει να τηρεί απαράβατα το πρόγραμμά της, εισάγοντας νέες ρυθμίσεις και βάζοντας σε ισχύ νόμους που έχουν εγκριθεί. Ο πιο πρόσφατος νόμος, που τέθηκε επίσημα σε ισχύ στις 14 Απριλίου, είναι αυτός που απαγορεύει τη χρήση πιστωτικής κάρτας στα τυχερά παιχνίδια.

Ο συγκεκριμένος νόμος είχε ψηφιστεί πριν μερικούς μήνες και ήρθε η ώρα να μπει σε ισχύ. Και πλέον, οι Άγγλοι παίχτες του στοιχήματος και των υπόλοιπων τυχερών παιχνιδιών δε μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάποια πιστωτική κάρτα, προκειμένου να τροφοδοτήσουν τους λογαριασμούς τους.

 

Τι αλλάζει στα τυχερά παιχνίδια του Ηνωμένου Βασιλείου;

Μέχρι τώρα, οι Άγγλοι παίχτες (ειδικά όσοι στοιχημάτιζαν online) είχαν αρκετές επιλογές, προκειμένου να μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους. Μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν e-wallets, να μεταφέρουν χρήματα μέσω τράπεζας, να αποκτήσουν μια προπληρωμένη κάρτα ή να χρησιμοποιήσουν την χρεωστική ή πιστωτική τους κάρτα. Η τελευταία μέθοδος, όμως, δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον.

Τα πρακτορεία επίγειου στοιχήματος (όταν ανοίξουν ξανά) και οι νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος έχουν ήδη προχωρήσει στις απαραίτητες μετατροπές του πλάνου συναλλαγών τους και δε δέχονται πλέον καταθέσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Έτσι, οι παίχτες είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουν κάποια από τις εναλλακτικές.

 

Το σκεπτικό πίσω από την απαγόρευση

Οι αρμόδιοι αποφάσισαν πρόσφατα να απαγορέψουν τη χρήση πιστωτικής κάρτας στα τυχερά παιχνίδια, με το σκεπτικό ότι μπορεί να προκαλέσει τους παίχτες να παρασυρθούν και να ξοδέψουν χρήματα που δεν έχουν. Ειδικά οι παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο, μπορούν να εκμεταλλευτούν την ιδιαιτερότητα της πιστωτικής (της οποίας τα χρήματα δεν τελειώνουν στον ίδιο βαθμό με αυτά μιας χρεωστικής) και να προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα, οικονομικά και ψυχολογικά, στους εαυτούς τους και στις οικογένειές τους.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη