Συνεργασίες για την καταπολέμηση του παράνομου στοιχήματος στις Φιλιππίνες

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή των Φιλιππίνων, PAGCOR, ανακοίνωσε τη συμεφνία συνεργασίας με τέσσερις υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης, προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια καταπολέμησης του παράνομου στοιχηματισμού. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Φιλιππίνες στον συγκεκριμένο τομέα είναι μεγάλο και ο συντονισμός των πέντε υπηρεσιών αναμένεται να αποφέρει σύντομα καρπούς.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες θα συνεργάζονται πλέον, συγκεντρώνοντας στοιχεία και αποδείξεις για εταιρείες και ιδιώτες που προσφέρουν παράνομα στοιχηματικές υπηρεσίες στους κατοίκους των Φιλιππίνων, είτε από το εσωτερικό είτε από το εξωτερικό.

 

Η τετραπλή συνεργασία της PAGCOR

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η PAGCOR, η συνεργασία που θα πραγματοποιηθεί αφορά στις εξής υπηρεσίες: την Αστυνομία των Φιλιππίνων, την Εθνική Υπηρεσία Ερευνών, την Υπηρεσία Μετανάστευσης και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι πέντε υπηρεσίες θα συνεργάζονται στο εξής, προκειμένου να εντοπίζουν και να διώκουν περιστατικά παράνομου στοιχηματισμού.

Η κοινή δράση τους θα συντονίζεται από μια νέα επιτροπή, η οποία θα έχει την ευθύνη συγκέντρωσης, αξιολόγησης και αναδιανομής των στοιχείων που θα προκύπτουν από τις έρευνες για τον παράνομο στοιχηματισμό. Έτσι, κάθε αρμόδια υπηρεσία θα αναλαμβάνει άμεσα το καθήκον της, φέρνοντας πιο ουσιαστικά και άμεσα αποτελέσματα.

Η νέα συνεργασία ουσιαστικά λύνει πολλά γραφειοκρατικά προβλήματα και επιτρέπει τον καλύτερο συντονισμό όλων των αρμοδίων στον τομέα της καταπολέμησης του παράνομου στοιχηματισμού. Και, δεδομένου του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι Φιλιππίνες στον συγκεκριμένο τομέα, τα θετικά αποτελέσματα είναι απαραίτητα και επιτακτικά.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.