Υποχρεωτικό το λογότυπο της KSA στις νόμιμες ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών της Ολλανδίας

Οι ολλανδικές Αρχές συνεχίζουν να εργάζονται για το επικείμενο ντεμπούτο της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών και ανακοινώνουν σε τακτά χρονικά διαστήματα τις νέες υποχρεώσεις που θα έχουν όσες ιστοσελίδες στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών θα εξασφαλίσουν την απαραίτητη άδεια λειτουργίας. Μια από τις πιο πρόσφατες υποχρεώσεις που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι είναι η επίδειξη του λογότυπου της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής, της KSA (Kansspelautoriteit) από όλες τις νόμιμες ιστοσελίδες.

Θυμίζουμε ότι η Ολλανδία έχει νομιμοποιήσει τυπικά το online στοίχημα και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια του διαδικτύου, αλλά οι διαδικασίες για το ντεμπούτο της αγοράς έχουν καθυστερήσει. Η πιο πρόσφατη ανακοίνωση κάνει λόγο για έναρξη της διαδικασίας αδειοδότησης από την 1η Απριλίου και της επίσημης λειτουργίας της αγοράς από την 1η Οκτωβρίου.

 

Η νέα προϋπόθεση νόμιμης λειτουργίας στην Ολλανδία

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της KSA, όλες οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες (όσες δηλαδή αποκτήσουν την άδεια νόμιμης λειτουργίας, αρχής γενομένης από την 1η Απριλίου) θα είναι υποχρεωμένες να επιδεικνύουν σε εμφανές σημείο το λογότυπο της KSA. Το λογότυπο θα πρέπει να συνοδεύεται και από ένα link, το οποίο θα οδηγεί τους επισκέπτες στην ιστοσελίδα της KSA, όπου θα μπορούν να μαθαίνουν περισσότερα για τους νόμους περί online στοιχήματος.

Η συγκεκριμένη υποχρέωση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά κανόνων που θα είναι αναγκασμένες να τηρούν οι νόμιμες ιστοσελίδες. Πριν μερικές εβδομάδες, οι αρμόδιοι αποφάσισαν να κάνουν πιο αυστηρό το πλαίσιο τεχνικών προδιαγραφών (προκαλώντας έτσι νέα καθυστέρηση στην έναρξη διαδικασίας αδειοδότησης), ενώ πιο πρόσφατα ανακοίνωσαν και τους κανόνες που θα πρέπει να ακολουθούν οι ιστοσελίδες, σχετικά με την καταπολέμηση του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και άλλων παράνομων ενεργειών.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.