Νέα στατιστικά στοιχεία για τις στοιχηματικές εταιρίες από την Oddschecker

Η Oddschecker, η γνωστότερη ίσως εταιρεία σύγκρισης αποδόσεων και ενημέρωσης των εταιρειών στοιχήματος, ετοιμάζει μια νέα υπηρεσία, η οποία θα δώσει επιπλέον εργαλεία στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, προκειμένου να εκτιμούν τις επιδόσεις τους απέναντι στον ανταγωνισμό.

Αναλυτικότερα, η Oddschecker ετοιμάζει μια νέα υπηρεσία, που θα δίνει στοιχεία στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, όσον αφορά στους επισκέπτες που επιλέγουν τις αποδόσεις τους. Η νέα υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη στις στοιχηματικές ιστοσελίδες που συνεργάζονται με την Oddschecker τους επόμενους μήνες.

 

Νέα στατιστικά στοιχεία για αποδόσεις και προτιμήσεις

Ουσιαστικά, η νέα υπηρεσία θα ενημερώνει μια εταιρεία στοιχήματος για το πόσοι από τους επισκέπτες της έχουν επιλέξει μια συγκεκριμένη απόδοσή της, έναντι αυτών που προτίμησαν την αντίστοιχη του ανταγωνισμού. Με τον τρόπο αυτό, οι εταιρείες θα μπορούν να έχουν μια καλύτερη εκτίμηση για τις προτιμήσεις των παιχτών του στοιχήματος.

Το πιο αξιόλογο στοιχείο της νέας υπηρεσίας, όμως, είναι ότι θα πραγματοποιείται σε πραγματικό χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι θα μπορούν να βλέπουν απευθείας ποιες αποδόσεις τους δεν τα καταφέρνουν καλά απέναντι στον ανταγωνισμό και, σε περίπτωση που έχουν τη δυνατότητα, να τις αλλάζουν. 

Παράλληλα, το νέο αυτό εργαλείο θα δίνει στις στοιχηματικές εταιρείες περισσότερα (και πάντα σε πραγματικό χρόνο) στοιχεία, που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στις καμπάνιες του μάρκετινγκ, αλλά και στη διαδικασία τιμολόγησης των μελλοντικών τους αποδόσεων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.