Και εικονικό ποδόσφαιρο στην Interwetten

Η εταιρία στοιχημάτων Interwetten πρόσθεσε ένα ακόμη παιχνίδι στην ιστοσελίδα της που μπορούν να επισκέπτονται οι Έλληνες παίχτες. Πρόκειται για το online στοίχημα στο εικονικό ποδόσφαιρο, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο και στα ελληνικά.

 

Η Interwetten δίνει τη δυνατότητα στους παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στη διεθνή ιστοσελίδα της να στοιχηματίσουν σε εικονικά αθλήματα εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο, οι Έλληνες παίχτες δεν είχαν την ίδια δυνατότητα έως και πρόσφατα. Η ιστοσελίδα που ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα όμως, εμπλουτίζεται μέρα με τη μέρα και οι παίχτες αποκτούν νέες δυνατότητες, μεταξύ των οποίων και ο στοιχηματισμός στο εικονικό ποδόσφαιρο.

 

Χάρη στη νέα προσθήκη, λοιπόν, τα μέλη της Interwetten από την Ελλάδα μπορούν να στοιχηματίζουν καθημερινά σε δεκάδες εικονικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες. Στο πρόγραμμα του νέου παιχνιδιού βρίσκονται αναμετρήσεις των ομάδων που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το εικονικό στοίχημα, οι οποίες ολοκληρώνονται σε μερικά λεπτά. Παράλληλα, όμως, τα αποτελέσματα δεν κρίνονται μόνο από την τύχη, αλλά και από τα πραγματικά στατιστικά στοιχεία ομάδων και παιχτών, στα οποία βασίζεται η Interwetten.

 

Οι παίχτες, μάλιστα, δεν έχουν μόνο πολλές επιλογές ως προς τους αγώνες, αλλά και ως προς τις στοιχηματικές αγορές που ισχύουν σε καθέναν από αυτούς. Μπορούν να στοιχηματίσουν, λοιπόν, όχι μόνο στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά και στο χάντικαπ, στον αριθμό των γκολ κάθε ομάδας, στο ακριβές σκορ, στο αποτέλεσμα του ημιχρόνου και σε άλλες πτυχές των αγώνων, πριν ή κατά τη διάρκειά τους. Μόλις οι αγώνες ξεκινούν, μάλιστα, μπορούν να τους παρακολουθήσουν ζωντανά ή να ενημερώνονται για τις σημαντικότερες φάσεις τους.

 

Και μπορεί οι αγώνες του εικονικού στοιχήματος της Interwetten να μην είναι πραγματικοί, αλλά τα κέρδη που υπόσχονται τα στοιχήματα σε αυτούς είναι και με το παραπάνω! Όπως και στο στοίχημα στο πραγματικό ποδόσφαιρο, μια σωστή πρόβλεψη μπορεί να αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με την απόδοση που συνοδεύει το νικητήριο σημείο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.