Συμφωνία με το κινεζικό μπάσκετ πέτυχε η Sportradar

Η Sportradar, μία από τις κορυφαίες εταιρείες συλλογής και διανομής στατιστικών, δεδομένων και εικόνων, ανακοίνωσε μια νέα επιτυχία, καθώς θα συνεργάζεται στο εξής με την κινεζική ομοσπονδία μπάσκετ. Η συνεργασία της Sportradar με την CBA θα ξεκινήσει άμεσα στην τρέχουσα σεζόν (2020-2021) και θα δώσει στην εταιρεία στατιστικών την ευκαιρία να ενισχύσει σημαντικά τα προϊόντα που προσφέρει στο μπάσκετ, όχι μόνο στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, αλλά και στους παίχτες που στοιχηματίζουν στο μπάσκετ.

Το κινέζικο μπάσκετ, άλλωστε, έχει παρουσιάσει σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, με κορυφαίους παίχτες από όλον τον κόσμο να καταφεύγουν σε ομάδες της CBA και να προσδίδουν περισσότερο κύρος στις διοργανώσεις. Οι αγώνες του κινέζικου μπάσκετ είναι διαθέσιμοι και σε πολλές ιστοσελίδες στοιχήματος, οι οποίες θα μπορέσουν να προσφέρουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες – ειδικά στο live στοίχημα – χάρη στα αναλυτικότερα στατιστικά που θα προσφέρει η Sportradar.

 

Τι περιλαμβάνει η συμφωνία της Sportradar με τη CBA;

Η Sportradar αποτελεί πλέον επίσημο συνεργάτη της CBA, το οποίο σημαίνει ότι θα μπορεί να συγκεντρώνει δεδομένα και επίσημα στατιστικά στους αγώνες του κινεζικού μπάσκετ και να τα διανέμει στις ιστοσελίδες στοιχήματος με τις οποίες συνεργάζεται. Παράλληλα, στις ίδιες ιστοσελίδες θα είναι δυνατή η ζωντανή μετάδοση αγώνων μέσω live streaming. Η νέα συμφωνία περιλαμβάνει όλους τους κορυφαίους αγώνες του κινεζικού μπάσκετ, από την κανονική διάρκεια της τρέχουσας σεζόν και τα πλέι-οφ έως τους All-Star αγώνες.

Οι δύο πλευρές, μάλιστα, θα συνεργαστούν και για την περαιτέρω βελτίωση της εικόνας που έχει το κινεζικό μπάσκετ σε ολόκληρο τον κόσμο. H Sportradar και η CBA θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να δημιουργήσουν μια βελτιωμένη στρατηγική προώθησης του κινεζικού μπάσκετ, μέσα από σημαντικές συμφωνίες μεταδόσεων των αγώνων και ενημέρωσης για τα πλεονεκτήματα του πρωταθλήματος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.