Νέα κορυφαία συνεργασία για την εταιρεία διανομής στατιστικών Stats Perform

H εταιρεία διανομής στατιστικών, δεδομένων και εικόνων Stats Perform ανακοίνωσε μια νέα κορυφαία συνεργασία, αφού στο εξής θα έχει το δικαίωμα διανομής των επίσημων στατιστικών των αγώνων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (EHF). Η νέα συμφωνία αφορά, όχι μόνο στους αγώνες των εθνικών ομάδων, αλλά και σε εκείνους των εθνικών πρωταθλημάτων της Ομοσπονδίας, και θα παρέχει τη δυνατότητα εκμετάλλευσης ενός μεγάλου όγκου δεδομένων στην Stats Perform.

Η συμφωνία που πέτυχε η εταιρεία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ, μάλιστα, έχει διάρκεια 10 ετών, το οποίο σημαίνει ότι η Stats Perform θα μπορεί να διανέμει για πολλά χρόνια στατιστικά, δεδομένα, αλλά και ζωντανές μεταδόσεις στις στοιχηματικές ιστοσελίδες με τις οποίες συνεργάζεται.

 

Νέα επιτυχία για την Stats Perform

Η νέα συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ δίνει στην Stats Perform τη δυνατότητα να διανέμει δεδομένα και στατιστικά στις στοιχηματικές ιστοσελίδες με τις οποίες συνεργάζεται. Παράλληλα, θα έχει το δικαίωμα ζωντανής μετάδοσης περισσότερων από 500 αγώνων χάντμπολ ανά αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που συνεργάζονται με την Stats Perform θα μπορούν στο εξής να προσφέρουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στο live στοίχημα.

Ανάμεσα στις διοργανώσεις που θα μπορεί να μεταδίδει ζωντανά η Stats Perform (και κατ’ επέκταση οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της) είναι το EHF Champions League και το European Championships. Οι παίχτες του στοιχήματος θα ωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από τη νέα αυτή συμφωνία, αφού θα μπορούν στο εξής να εκμεταλλεύονται κορυφαίες υπηρεσίες, στο live στοίχημα και όχι μόνο.

Η Stats Perform, τέλος, δήλωσε υπερήφανη για τη νέα αυτή επιτυχία της. Οι υπεύθυνοι χαρακτήρισαν το χάντμπολ ένα από τα πλέον ανερχόμενα αθλήματα στην Ευρώπη και υποσχέθηκαν ότι θα προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, στους τομείς των στατιστικών, των δεδομένων και των ζωντανών μεταδόσεων, στις στοιχηματικές ιστοσελίδες και κατ’ επέκταση στα μέλη τους που προτιμούν να στοιχηματίζουν στο χάντμπολ.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Stats Perform έχεί έρθει και σε συμφωνία με την Ένωση των Ευρωπαϊκών Συνδέσμων Ποδοσφαίρου έως το 2022.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.