Νέα υπηρεσία

Επεκτείνεται και στις online επενδύσεις το σύστημα αποκλεισμού Gamban

Το Gamban αποτελεί ένα υπερσύγχρονο σύστημα εθελοντικού αποκλεισμού από τα online τυχερά παιχνίδια, το οποίο σημαίνει ότι το χρησιμοποιούν όσοι παίχτες αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο και επιθυμούν μια δικλείδα ασφαλείας, ώστε να μπλοκάρεται η πρόσβασή τους σε ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών, ακόμα και όταν παρασύρονται. Το συγκεκριμένο σύστημα εγκαθίσταται σε κινητό και υπολογιστή και μπλοκάρει την πρόσβαση σε όλες τις αναγνωρισμένες ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών.

Και υπηρεσίες αντι-ντόπινγκ θα προσφέρει στο εξής η Sportradar

Η Sportradar έγινε αρχικά γνωστή ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες συλλογής και διανομής στατιστικών στον τομέα του στοιχήματος, αλλά πολύ γρήγορα αξιοποίησε την τεχνογνωσία και τις τεχνολογίες που είχε συγκεντρώσει, προκειμένου να προσφέρει και υπηρεσίες διαφύλαξης της ακεραιότητας των αθλημάτων, σε συνεργασία με τις αρμόδιες διοργανώτριες Αρχές. Η Sportradar επανέλαβε μια παρόμοια επέκταση σε ένα νέο τομέα και πλέον θα προσφέρει και υπηρεσίες αντι-ντόπινγκ στις Αρχές που ενδιαφέρονται.

Επίσημος διανομέας στατιστικών του γαλλικού μπάσκετ η Sportradar

Η Sportradar, μία από τις κορυφαίες εταιρείες συλλογής και διανομής δεδομένων, στατιστικών και εικόνων στον κόσμο, προχώρησε σε μια νέα συμφωνία, που αυξάνει ακόμα περισσότερο την γκάμα των προϊόντων που προσφέρει στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, με τις οποίες συνεργάζεται. Συγκεκριμένα, η Sportradar θα είναι στο εξής ο επίσημος συνεργάτης διανομής στατιστικών του κορυφαίου γαλλικού πρωταθλήματος μπάσκετ LNB (Ligue Nationale De Basket).

Εθνικό σύστημα εθελοντικού αποκλεισμού λάνσαρε η Ουκρανία

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Ουκρανίας, η KRAIL, λάνσαρε το εθνικό σύστημα εθελοντικού αποκλεισμού της χώρας, το οποίο θα αποκλείει από τα τυχερά παιχνίδια όσους παίχτες αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο. Το λανσάρισμα του νέου συστήματος αποτελεί μέρος της δημιουργίας του νέου νομικού πλαισίου λειτουργίας της ουκρανικής αγοράς, το οποίο χτίζεται σταδιακά.

Δημιουργήθηκε η πρώτη μηχανή αναζήτησης ειδικά για το online στοίχημα

Η εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Graphyte ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες ότι ολοκλήρωσε την ανάπτυξη της πρώτης μηχανής αναζήτησης που σχεδιάστηκε ειδικά για το online στοίχημα. Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα μηχανή αναζήτησης λαμβάνει υπόψη τις ιδιαιτερότητες των αναζητήσεων στο στοίχημα και σε άλλα τυχερά παιχνίδια και είναι σε θέση να αποφέρει περισσότερα και ακριβέστερα αποτελέσματα σε μικρότερο χρόνο από ότι οι απλές μηχανές αναζήτησης.

Αποκλειστικά δικαιώματα για το κολομβιανό ποδόσφαιρο απέκτησε η Genius Sports

Η Genius Sports, μία από τις κορυφαίες εταιρείες συλλογής και διανομής δεδομένων και στατιστικών στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής των στατιστικών και των εικόνων του κολομβιανού ποδοσφαίρου. Η νέα συμφωνία ανάμεσα στην Genius και το πρωτάθλημα DIMAYOR σημαίνει ότι η πρώτη θα μπορεί να διανέμει αποκλειστικά στατιστικά και δεδομένα στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, με τις οποίες συνεργάζεται, καθώς και να προσφέρει υπηρεσίες live streaming.

Σε τεχνολογία Virtual Reality επενδύει η εταιρεία στοιχήματος Entain

H εταιρεία στοιχήματος Entain (ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Ladbrokes και Coral) ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει σε τεχνολογία Virtual Reality, ώστε να είναι στο μέλλον σε θέση να προσφέρει πρωτοποριακές υπηρεσίες στα μέλη της. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, μάλιστα, υπολογίζουν ότι το ντεμπούτο των νέων υπηρεσιών θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στο 2021!

Επεκτείνεται η συνεργασία της στοιχηματικής εταιρείας Flutter με την Scientific Games

Η στοιχηματική εταιρεία Flutter (μεταξύ άλλων ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair) ανακοίνωσε ότι θα επεκτείνει τη συνεργασία της με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Scientific Games. Η Flutter σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το λογισμικό online στοιχήματος που προσφέρει η Scientific Games στις ιστοσελίδες στοιχήματος που διατηρεί στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στις Πολιτείες του Tennessee και του Michigan.

Νέες υπηρεσίες στο επίγειο live στοίχημα προσφέρει η Sportradar

H Sportradar είναι μεταξύ άλλων γνωστή για τις υπηρεσίες διανομής στατιστικών που προσφέρει σε στοιχηματικές ιστοσελίδες και τηλεοπτικά δίκτυα, τα οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμα για τους παίχτες, ειδικά αν στοιχηματίζουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, μάλιστα, ανακοίνωσαν πρόσφατα μια νέα υπηρεσία για τα τηλεοπτικά δίκτυα, το οποίο αναμένεται να διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό όσους στοιχηματίζουν live.

Βελτιώνονται τα virtual sports στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ διατηρεί μια μεγάλη γκάμα από virtual sports στα πρακτορεία του σε ολόκληρη την Ελλάδα και προσφέρει άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού κάθε μερικά λεπτά, αλλά και εξαιρετικά γραφικά, ειδικά σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, που προσφέρει κορυφαία παιχνίδια στοιχηματισμού σε εικονικούς αγώνες.

Nέο app υπεύθυνου στοιχηματισμού προωθεί η εταιρεία στοιχήματος Kindred

H εταιρεία στοιχήματος Kindred, ιδιοκτήτρια της Unibet και άλλων στοιχηματικών ιστοσελίδων, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την EASG (European Association for the Study of Gambling), προκειμένου να προωθήσει ένα νέο app υπεύθυνου στοιχηματισμού. Η EASG διαχειρίζεται το εν λόγω app και, με τη βοήθεια της Kindred, θα μπορέσει να το προωθήσει σε περισσότερους παίχτες του στοιχήματος, εκ των οποίων πολλοί μπορεί να το έχουν ανάγκη.

 

Η νέα πρωτοβουλία της Kindred

Νέο app υπεύθυνου στοιχηματισμού λάνσαρε στις ΗΠΑ η στοιχηματική εταιρεία Entain

Η στοιχηματική εταιρεία Entain, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων των Ladbrokes και Coral, δραστηριοποιείται νόμιμα και σε διαφορετικές αγορές των ΗΠΑ, μέσω της ιστοσελίδας στοιχήματος BetMGM. Πρόσφατα, οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν το λανσάρισμα ενός νέου app, το οποίο θα βοηθά τους Αμερικανούς παίχτες να στοιχηματίζουν υπεύθυνα ή να αντιμετωπίζουν τυχόν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Νέα διαφημιστική καμπάνια για το EURO από την ιστοσελίδα στοιχήματος BetFair

H ιστοσελίδα στοιχήματος BetFair λάνσαρε μια νέα διαφημιστική καμπάνια στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και στα social media της σε ολόκληρο τον κόσμο, με αφορμή την έναρξη του EURO. Η νέα καμπάνια επικεντρώνεται στην κληρονομιά που έχει αφήσει η BetFair στον τομέα του online στοιχήματος, μέσω πρωτοποριακών υπηρεσιών που λάνσαρε πρώτη η ίδια, αλλά και στις βελτιωμένες δυνατότητες που έχουν τα μέλη της κατά τη διάρκεια του EURO.

Share στοιχημάτων στα social media για τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet λάνσαρε μια νέα δυνατότητα για τα μέλη της, θέλοντας να ενισχύσει το αίσθημα κοινότητας που νιώθουν. Χάρη στη νέα υπηρεσία της Unibet, τα μέλη της θα μπορούν να μοιράζονται αυτόματα τα στοιχήματά τους στα social media και να ξεκινούν συζητήσεις, διαμάχες ή μπαράζ συμβουλών.

Cash out και τμηματικό cash out προσφέρει στο EURO η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop

To EURO έχει ξεκινήσει και οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας έχουν ξεκινήσει να ανακοινώνουν συμφέρουσες προσφορές και βελτιωμένες υπηρεσίες, προκειμένου να διευκολύνουν όσο το δυνατόν περισσότερο τους παίχτες που θα στοιχηματίζουν τις επόμενες ημέρες στις κορυφαίες αναμετρήσεις των εθνικών ομάδων της Ευρώπης. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop, η οποία βελτίωσε σημαντικά τις υπηρεσίες της στον τομέα του cash out.

Επεκτείνεται το δίκτυο χωρών που θα προσφέρουν στοιχηματικά apps μέσω του Google Play

Τους τελευταίους μήνες, η Google αποφάσισε να καταργήσει την απαγόρευση που ίσχυε στο ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών της και να ξεκινήσει να επιτρέπει τη διάθεση apps του στοιχήματος, των online καζίνο και άλλων τυχερών παιχνιδιών. Οι αλλαγές αυτές πραγματοποιούνται σταδιακά και πάντα σε συνεννόηση με τις αρμόδιες Αρχές των χωρών στις οποίες είναι διαθέσιμο το Google Play.

Στο Huawei AppGallery το app της ιστοσελίδας στοιχημάτων Interwetten

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten έχει μια σταθερή παρουσία και στον τομέα του mobile στοιχήματος, καθώς προσφέρει ένα πλήρες και λειτουργικό app στα μέλη της που διαθέτουν συσκευές Android και iPhone. Το app της Interwetten προσφέρεται δωρεάν στα Google Play και App Store και πλέον θα προσφέρεται και σε ένα ακόμα ψηφιακό κατάστημα εφαρμογών, χάρη στη νέα συνεργασία που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Συνεχίζονται οι βελτιώσεις στο mobile στοίχημα της ιστοσελίδας στοιχημάτων BetFair

Εδώ και μερικούς μήνες, η ιστοσελίδα στοιχημάτων BetFair έχει ξεκινήσει τη διαδικασία βελτίωσης των υπηρεσιών mobile στοιχήματος που προσφέρει και οι νέες υπηρεσίες της παρέχονται σε έκδοση beta, προκειμένου να δοκιμαστούν από τα μέλη της και να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο. Τα μέλη της BetFair που δοκίμασαν τις νέες υπηρεσίες συνεισέφεραν με την άποψή τους και η στοιχηματική συνεχίζει να βελτιώνει την εμπειρία mobile στοιχήματος που προσφέρει.

Στατιστικά και πιθανότητες για τους αγώνες του EURO στην ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop προετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη του EURO και έχει ήδη ξεκινήσει να προσφέρει στοιχήματα και να ανακοινώνει προσφορές για τα μέλη της. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ενισχύουν τις υπάρχουσες υπηρεσίες και εγκαινιάζουν νέες για όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν στους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς αγώνες του καλοκαιριού.

Πλατφόρμα στοιχηματισμού στα eSports αναπτύσσει η Sony

O κολοσσός της τεχνολογίας Sony είναι ήδη γνωστός για τη σημαντική συμβολή του στον τομέα των video games, αλλά πλέον φαίνεται αποφασισμένος να κάνει τα πρώτα του βήματα στον τομέα του στοιχηματισμού στα eSports! Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η Sony κατέθεσε το Νοέμβριο του 2019 μια αίτηση κατοχύρωσης πατέντας για μια νέα πλατφόρμα στοιχηματισμού στα eSports, η οποία αναπτύσσεται τους τελευταίους μήνες και δεν αποκλείεται να κάνει σύντομα το ντεμπούτο της στην αγορά.

Υπηρεσίες εθελοντικού αποκλεισμού προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Pinnacle

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Pinnacle ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα της επιτρέψει να προσφέρει υπηρεσίες υπεύθυνου στοιχηματισμού, αλλά και εθελοντικού αποκλεισμού από τα τυχερά παιχνίδια στα μέλη της. Συγκεκριμένα, η Pinnacle συνεργάζεται πλέον με την GamBan, η οποία έχει δημιουργήσει ένα λογισμικό που επιτρέπει στους παίχτες να ζητούν τον αποκλεισμό τους από κάθε ιστοσελίδα τυχερών παιχνιδιών.

Αναβαθμίζει τις δυνατότητες live στοιχηματισμού η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet προχώρησε σε μια μεγάλη αναβάθμιση των υπηρεσιών στοιχήματος που προσφέρει στα mobile app της και πλέον είναι η πρώτη στοιχηματική που προσφέρει τη δυνατότητα Watch&Bet στα μέλη της. Η εν λόγω δυνατότητα εμφανίζει στην ίδια οθόνη τη ζωντανή μετάδοση ενός αγώνα και τα σημεία και τις αποδόσεις που προσφέρονται κατά το live στοίχημα, ώστε οι παίχτες να μπορούν να αναζητούν σημεία και να στοιχηματίζουν, χωρίς να παίρνουν τα μάτια τους από την αγωνιστική δράση.

Ενισχύει τον υπεύθυνο στοιχηματισμό στο αμερικανικό app της η στοιχηματική εταιρεία Entain

Η στοιχηματική εταιρεία Entain (ιδιοκτήτρια των Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων) συνεργάζεται στην αγορά των ΗΠΑ με την MGM και προσφέρουν από κοινού το app BetMGM, το οποίο δραστηριοποιείται νόμιμα σε αρκετές Πολιτείες. Το app προσφέρει κορυφαίες στοιχηματικές υπηρεσίες και πρόσφατα η Entain αποφάσισε να ενισχύσει τον υπεύθυνο χαρακτήρα του, προσθέτοντας το πρόγραμμα GameSense.

Επεκτείνεται και στο στοίχημα η υπηρεσία διαμεσολάβησης της online κοινότητας AskGamblers

Η AskGamblers αποτελεί μια online κοινότητα παιχτών τυχερών παιχνιδιών, η οποία προσφέρει μια μεγάλη γκάμα πολύτιμων υπηρεσιών, όπως η αξιολόγηση online καζίνο και ιστοσελίδων στοιχήματος, η εξακρίβωση της αξιοπιστίας των υπηρεσιών που προσφέρουν ιστοσελίδες σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και η διαμεσολάβηση σε προστριβές που μπορεί να έχουν οι παίχτες με τα καζίνο του διαδικτύου.

Nέο ολοκληρωμένο e-wallet για τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet προχώρησε σε μια νέα συνεργασία, η οποία αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά τις υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα των online πληρωμών. Συγκεκριμένα, η Unibet θα προσφέρει σύντομα το e-wallet της MuchBetter, ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι που προσφέρει μια σειρά από δυνατότητες, ενώ παράλληλα ενισχύει την ασφάλεια και την πρακτικότητα των συναλλαγών.

Βελτιώνει τις υπηρεσίες online συναλλαγών η εταιρεία στοιχήματος Entain

H εταιρεία στοιχήματος Entain, ιδιοκτήτρια των Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων, προχώρησε σε μια νέα συνεργασία, η οποία θα της επιτρέψει να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα online συναλλαγών. Συγκεκριμένα, η Entain θα συνεργάζεται στο εξής με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφάλειας συναλλαγών Synalogik, προκειμένου να προσφέρει ενισχυμένη ασφάλεια στα μέλη των ιστοσελίδων της.

Βελτιώνει τις υπηρεσίες live στοιχήματος η ιστοσελίδα στοιχήματος Pinnacle

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Pinnacle βασίζεται κατά κύριο λόγο σε λογισμικά που έχει σχεδιάσει η ίδια, αλλά έφτασε η στιγμή που ζητά την τεχνογνωσία μιας κορυφαίας εταιρείας σχεδιασμού λογισμικού, προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες που προσφέρει στο live στοίχημα. Συγκεκριμένα, η Pinnacle υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία DeckPrism Sports, η οποία θα της προσφέρει τις υπηρεσίες και το λογισμικό για να προσφέρει αποτελεσματικότερο και γρηγορότερο live στοίχημα.

Ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365: Με ζωντανή ηχητική μετάδοση οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας

Οι τέσσερις ομάδες που έχουν προκριθεί στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας αγωνίζονται σήμερα, προκειμένου να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τον τελικό, και η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365 καλύπτει στοιχηματικά και τους δύο αγώνες (ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - ΠΑΟΚ). Και στις δύο περιπτώσεις, τα μέλη της Bet365 έχουν αρκετές επιλογές στοιχηματισμού, αλλά και κάποιες χρήσιμες υπηρεσίες που μπορούν να εκμεταλλευτούν.

Νέες επιλογές στοιχηματισμού στο virtual τένις προσφέρει η BetConstruct

H BetConstruct αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού στον τομέα του στοιχήματος στα virtual sports και είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο, κυρίως μέσω των συνεργασιών της με ιστοσελίδες στοιχήματος όπως οι Interwetten και Betsson. Τα παιχνίδια virtual sports της BetConstruct προσφέρουν άφθονες επιλογές στοιχηματισμού και ρεαλιστική δράση και η γκάμα επιλογών της εταιρείας έρχεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, χάρη σε ένα νέο παιχνίδι virtual τένις που λάνσαρε πριν μερικές ημέρες.

Συμφωνία με το κινεζικό μπάσκετ πέτυχε η Sportradar

Η Sportradar, μία από τις κορυφαίες εταιρείες συλλογής και διανομής στατιστικών, δεδομένων και εικόνων, ανακοίνωσε μια νέα επιτυχία, καθώς θα συνεργάζεται στο εξής με την κινεζική ομοσπονδία μπάσκετ. Η συνεργασία της Sportradar με την CBA θα ξεκινήσει άμεσα στην τρέχουσα σεζόν (2020-2021) και θα δώσει στην εταιρεία στατιστικών την ευκαιρία να ενισχύσει σημαντικά τα προϊόντα που προσφέρει στο μπάσκετ, όχι μόνο στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, αλλά και στους παίχτες που στοιχηματίζουν στο μπάσκετ.

Pages

Subscribe to Νέα υπηρεσία