Σχεδόν έτοιμη η υπηρεσία στοιχήματος της Paddy Power για το Facebook

Πλησιάζει η ημερομηνία λανσαρίσματος της νέας υπηρεσίας στοιχήματος που ετοιμάζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power. Πρόκειται για μια πλατφόρμα online στοιχήματος που θα διατίθεται μέσω Facebook και θα αφορά σε παιχνίδι με αληθινά χρήματα. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είχε λανσαριστεί σε δοκιμαστική μορφή πέρσι (με το όνομα Paddy Power In-Play), για να αποσυρθεί λίγο αργότερα, για περαιτέρω βελτίωση.

 

Οι βελτιώσεις φαίνεται πως έγιναν και πλέον η νέα υπηρεσία ονομάζεται Paddy Power Social, καθώς επικεντρώνεται περισσότερο στα social χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, όπως η διάδραση ανάμεσα στους παίχτες. Και, όπως δείχνουν τα πράγματα, η εταιρεία του online στοιχήματος είναι έτοιμη να φέρει νέα δεδομένα στο χώρο, με το ολοκαίνουργιο αυτό προϊόν της.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη της όπως καζίνο,πόκερ,μπίνκο,λοτταρίες και πολλά άλλα παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.