Νέα υπηρεσία MatchMe στο online ανταλλακτήριο της BetFair

Η εταιρία στοιχήματος BetFair ανακοίνωσε το πλήρες λανσάρισμα μιας ολοκαίνουργιας υπηρεσίας στο online ανταλλακτήριό της. Η νέα υπηρεσία ήταν διαθέσιμη σε δοκιμαστική βάση εδώ και μερικές εβδομάδες, αλλά πλέον προσφέρεται ολοκληρωμένη στα μέλη του online ανταλλακτηρίου που επιθυμούν να λαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις για τα στοιχήματά τους, ειδικά σε περιπτώσεις που οι αποδόσεις μειώνονται όσο τα τοποθετούν.

Συγκεκριμένα, η BetFair λάνσαρε την υπηρεσία MatchMe, η οποία έχει σκοπό να εντοπίζει και να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις, όταν οι τιμές των αγορών παρουσιάζουν διακυμάνσεις. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες που θέλουν να προτείνουν ένα στοίχημα θα λαμβάνουν άμεσα τις πιο συμφέρουσες τιμές, όταν η απόδοση σε ένα σημείο που έχουν επιλέξει μειώνεται.

 

Πώς λειτουργεί η νέα υπηρεσία της BetFair;       

Η υπηρεσία MatchMe είναι διαθέσιμη σε όλα τα μέλη του online ανταλλακτηρίου της BetFair που προτείνουν ή δέχονται στοιχήματα υπέρ (back) ενός αποτελέσματος. Αν ένας παίχτης επιλέξει ένα σημείο και όσο τοποθετεί το στοίχημα μειωθεί η απόδοση, τότε το MatchMe θα αναλάβει μέσω ενός αλγόριθμου να εντοπίσει την καλύτερη δυνατή νέα απόδοση για το στοίχημα. Με αυτόν τον τρόπο, ο παίχτης θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί την καλύτερη δυνατή απόδοση, ενώ παράλληλα θα γλιτώσει τον κόπο να επεξεργαστεί το στοίχημά του – κάτι που συνέβαινε έως σήμερα, σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Η νέα υπηρεσία, τέλος, θα είναι διαθέσιμη μέσω υπολογιστή και κινητού σε όλα τα μέλη της BetFair που μένουν σε χώρες όπου δραστηριοποιείται νόμιμα. Μόνη εξαίρεση θα αποτελούν η Ιταλία, η Ισπανία και η Νέα Ζηλανδία. Από την υπηρεσία, τέλος, θα εξαιρούνται και τα στοιχήματα κατά ενός αποτελέσματος (lay), αλλά και οι αγορές των ασιατικών χάντικαπ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.