Νέα συνεργασία επεκτείνει την παρουσία της εταιρείας στοιχήματος Pinnacle στα eSports

Η Pinnacle, η κορυφαία πιθανότατα εταιρεία στοιχήματος στον τομέα των eSports, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία επεκτείνει την παρουσία της και την επιρροή της στον συγκεκριμένο τομέα. Αναλυτικότερα, η Pinnacle ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με την Askott Entertainment, προκειμένου να τη βοηθήσει να βελτιώσει τη δική της πλατφόρμα στοιχηματισμού.

Η Askott Entertainment ανήκει στην Chameleon Gaming, μία από τις κορυφαίες εταιρείες που προσφέρουν πλατφόρμες eSports, η οποία έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια και στον τομέα του στοιχηματισμού στο άθλημα. Η νέα συνεργασία, λοιπόν, φέρνει την τεχνολογία και την τεχνογνωσία της Pinnacle στην πλατφόρμα της Askott και λειτουργεί ευεργετικά προς αμφότερες τις εταιρείες.

 

Οι λεπτομέρειες της νέας συνεργασίας

Η Pinnacle έχει αποκτήσει τον τίτλο της κορυφαίας ίσως εταιρείας στοιχήματος, όσον αφορά στα eSports, Άλλωστε, αποτελεί την πρώτη στοιχηματική που προσέφερε τις υπηρεσίες της στον συγκεκριμένο τομέα, ενώ κάθε νέα υπηρεσία της αποτελεί μια πρωτοποριακή λύση, όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για τους συνεργάτες της. Τους τελευταίους μήνες, άλλωστε, η Pinnacle έχει προσφέρει ακόμη και την ιδιόκτητη στοιχηματική πλατφόρμα της στις εταιρείες που θέλουν να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες στον στοιχηματισμό στα eSports.

Η Askott Entertainment είναι μία από τις εταιρείες που θα εκμεταλλευτεί την τεχνογνωσία και την τεχνολογία της Pinnacle και ήδη έχει προσθέσει τα εργαλεία της στην υπάρχουσα πλατφόρμα της. Οι τεχνολογίες της Pinnacle θα επιτρέψουν στην Askott να προσφέρει περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στοιχηματισμού, με επιλογές σε πολλές αγορές και τουρνουά, καθώς και στο live στοίχημα. Τέλος, η συνεργασία των δύο εταιρειών ξεκινά τώρα με τα eSports, αλλά σύντομα αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλους τομείς, όπως τα παιχνίδια του καζίνο.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Pinnacle πριν έναν χρόνο παρουσίασε νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού για eSports.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη