Δυνατότητα cash out και στα παρολί από την Paddy Power

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power προσφέρει εδώ και κάποιους μήνες στα μέλη της τη δυνατότητα να προχωρήσουν πρόωρο κλείσιμο των στοιχημάτων τους και να εξασφαλίσουν έστω μειωμένα κέρδη, σε περίπτωση που προβλέψουν πως η αρχική τους πρόβλεψη ετοιμάζεται να διαψευσθεί, λόγω μιας ανατροπής στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα. Η συγκεκριμένη δυνατότητα δίνεται μέσω της υπηρεσίας cash out, η οποία είναι διαθέσιμη σε κάθε παίχτη που τοποθετεί μονά στοιχήματα σε επιλεγμένα αθλήματα και στοιχηματικές αγορές της ιστοσελίδας.

 

Η ίδια δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη και για όσους τοποθετούν παρολί στοιχήματα, εκτός από μονά. Η Paddy Power ανακοίνωσε πως θα επιτρέπει και στους παίχτες που τοποθετούν παρολί να προχωρούν σε τμηματικό ή ολοκληρωτικό πρόωρο κλείσιμό τους, επιτρέποντάς τους με αυτόν τον τρόπο να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού. Και, αν λάβουμε υπόψη μας πως τα παρολί συνοδεύονται από αυξημένο ρίσκο, μπορούμε εύκολα να κατανοήσουμε την αξία της νέας αυτής υπηρεσίας.

 

Αυτό που μπορούν να κάνουν, λοιπόν, όσοι τοποθετούν παρολί στην Paddy Power είναι να προχωρήσουν σε πρόωρο κλείσιμο των στοιχημάτων που πιστεύουν ότι μπορεί να χάσουν. Αν δουν μια ανατροπή να έρχεται μπορούν να αποφύγουν τις συνέπειές της, κλείνοντας πρόωρα ένα από τα στοιχήματα και εισπράττοντας μειωμένα κέρδη – υπό την προϋπόθεση πάντα ότι το στοίχημά τους κερδίζει την ώρα του cash out. Με τον τρόπο αυτό, είτε κλείσουν ένα, δύο ή όλα τα στοιχήματα ενός παρολί, θα κατορθώσουν να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Η νέα δυνατότητα που δίνεται στους παίχτες που τοποθετούν παρολί είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα αθλήματα και στοιχηματικές αγορές, στα στοιχήματα μέσω υπολογιστή και μέσω κινητού.

Η Paddy Power ιδρύθηκε το 1998 με έδρα την Ιρλανδία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.