Ενισχύει τις αγορές της για το Copa Libertadores το online ανταλλακτήριο της BetFair

Το online ανταλλακτήριο της BetFair προχώρησε σε μια νέα συνεργασία και είναι πλέον σε θέση να προσφέρει ακόμα περισσότερες αγορές σε όσα μέλη της στοιχηματίζουν στους αγώνες του Copa Libertadores. Αναλυτικότερα, το online ανταλλακτήριο ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την εταιρεία στατιστικών και αποδόσεων Abelson Odds, η οποία θα του παραχωρήσει τα απαραίτητα εργαλεία, ώστε να ενισχύσει τις αγορές και τις αποδόσεις του στον τομέα των στοιχημάτων των σκόρερ.

Αυτό σημαίνει ότι, χάρη στη βοήθεια της Abelson Odds, η BetFair θα προσφέρει ακόμα περισσότερες και καλύτερες αποδόσεις στις αγορές των σκόρερ των αγώνων του Copa Libertadores. Οι νέες υπηρεσίες, όμως, θα αφορούν αποκλειστικά στα στοιχήματα που θα τοποθετούνται πριν την έναρξη των αγώνων.

 

Οι ενισχυμένες αγορές της BetFair

Η νέα συνεργασία της BetFair με την Abelson Odds αφορά αποκλειστικά στους αγώνες του Copa Libertadores, που διεξάγονται αυτές τις ημέρες. Η διοργάνωση έχει ήδη ξεκινήσει και βρίσκεται στη φάση των 16, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στον Ιανουάριο του 2021.

Στους εναπομείναντες αγώνες του Copa Libertadores, οι αγορές που θα προσφέρει η BetFair στον τομέα των σκόρερ θα είναι βελτιωμένες και ενισχυμένες, αφού θα προσφέρουν περισσότερες επιλογές, αλλά και πιο δίκαιες αποδόσεις, χάρη στην τεχνολογία που προσφέρει η Abelson Odds.

Τη νέα συμφωνία, τέλος, σχολίασε ο Eoin McArdle, υπεύθυνος του τομέα ποδοσφαίρου στο online ανταλλακτήριο της BetFair. Ο McArdle δήλωσε σχετικά: “To Copa Libertadores προσφέρει ποδόσφαιρο της υψηλότερης ποιότητας στη Νότια Αμερική και είμαστε υπερήφανοι που σχετιζόμαστε μαζί του. Η προσθήκη των αγορών της Abelson Odds σε κάθε αγώνα των φάσεων νοκ-άουτ της διοργάνωσης μας επιτρέπει να προσφέρουμε στα μέλη μας την ευκαιρία να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στην αγωνιστική δράση”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.