Ανανεωμένη και σύγχρονη ιστοσελίδα για τη Meridianbet

H Meridianbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας, χάρη στην άδεια που έχει εξασφαλίσει από τις αρμόδιες Αρχές. Όλα αυτά τα χρόνια, δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε ένα πλήθος αθλημάτων, περιηγούμενοι στην ελληνική γλώσσα στην ιστοσελίδα της και έχοντας την ευκαιρία να στοιχηματίσουν ακόμη και σε ελληνικούς αγώνες.

 

Βέβαια, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, η Meridianbet δεν έχει ανανεώσει την ιστοσελίδα της στον αισθητικό τομέα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να κρίνεται ως παρωχημένη. Αυτό το αρνητικό έρχεται να διορθώσει η ανανέωση που αποφάσισαν οι υπεύθυνοι.

 

Η νέα ιστοσελίδα της Meridianbet λειτουργεί σε beta δοκιμαστική έκδοση και ετοιμάζεται να αντικαταστήσει την προηγούμενη, έχοντας υποστεί αρκετές αλλαγές. Πρώτα απ’ όλα, στον αισθητικό τομέα, το μπλε χρώμα έχει αντικατασταθεί από το κόκκινο και το λευκό. Παράλληλα, οι σημαντικότεροι αγώνες της ημέρας παρελαύνουν στην κορυφή της κεντρικής σελίδας, συνοδευόμενοι από τις σχετικές φωτογραφίες.

 

Επιπλέον, το προηγούμενο δύσχρηστο μενού που περιλάμβανε τα αθλήματα αντικαταστάθηκε από ένα νέο. Πρόκειται για το κλασικό και λειτουργικό μενού Α-Ζ, το οποίο βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της ιστοσελίδας και περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα αθλήματα (με μόνη εξαίρεση τις ιπποδρομίες και τις κυνοδρομίες, στις οποίες έχει αφιερωθεί ξεχωριστή σελίδα).

 

Οι παραπάνω αλλαγές έχουν εφαρμοστεί και στην ιστοσελίδα του live στοιχήματος, ενώ η όλη ανανέωση καθιστά την ιστοσελίδα πιο όμορφη, σύγχρονη, λειτουργική και πρακτική. Ήδη, οι παίχτες μπορούν να περιηγηθούν στην ανανεωμένη ιστοσελίδα και να στοιχηματίσουν μέσω αυτής. Και, μόλις οι εργασίες της ανανέωσης ολοκληρωθούν, η νέα θα αντικαταστήσει την παρωχημένη παλιά.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.