Νέος τομέας υπεύθυνου στοιχηματισμού στην εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η William Hill εντείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα του υπεύθυνου στοιχηματισμού και πρόσφατα δημιούργησε ένα νέο τομέα στο οργανόγραμμα των επιχειρήσεών της. Πρόκειται για τον τομέα υπεύθυνου στοιχηματισμού λιανικής, ο οποίος αφορά στη λειτουργία των πρακτορείων επίγειου στοιχηματισμού που διατηρεί στο Ηνωμένο Βασίλειο η εταιρία.

Ο νέος τομέας θα έχει σκοπό να ενημερώνει και να προστατεύει τους πελάτες των επίγειων πρακτορείων από τους κινδύνους του εθισμού στον τζόγο. Ο υπεύθυνος στοιχηματισμός θα είναι το βασικό αντικείμενο όσων εργάζονται στον συγκεκριμένο τομέα, με προεξέχοντα τον Dan Whitlam, διευθυντή του νέου τομέα.

 

Ο επικεφαλής του τομέα υπεύθυνου στοιχηματισμού λιανικής

Ο τομέας υπεύθυνου στοιχηματισμού δεν είναι νέος στη William Hill. Ωστόσο, έως σήμερα επικεντρωνόταν κυρίως στο online στοίχημα. Πλέον, όμως, οι υπηρεσίες επίγειου στοιχήματος που προσφέρει η στοιχηματική εταιρία William Hill θα συνοδεύονται από παράλληλες υπηρεσίες υπεύθυνου στοιχηματισμού.

Επικεφαλής του νέου τομέα είναι ο Dan Whitlam, πρώην στέλεχος της Sky Betting & Gaming. Ο Whitlam, μάλιστα, δε θα εργαστεί για πρώτη φορά στη William Hill, αφού είχε αναλάβει τους τομείς ελέγχου και ρίσκου έως το 2014. Ο νέος επικεφαλής του τομέα υπεύθυνου στοιχηματισμού, μάλιστα, έχει πλούσια εμπειρία στον τομέα της προστασίας των καταναλωτών και των νόμων περί στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών.

 

Η νέα εικόνα στα πρακτορεία της William Hill

Τα εγκαίνια του νέου τομέα στη William Hill πραγματοποιούνται σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο, αφού σύντομα θα τεθούν σε ισχύ οι νέοι νόμοι που θα αλλάξουν την εικόνα των επίγειων πρακτορείων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ανάμεσα στις σημαντικότερες αλλαγές περιλαμβάνεται η μείωση του ανώτατου ποσού στοιχηματισμού στα αυτόματα μηχανήματα στις 2 λίρες, η οποία θα αναγκάσει σε κλείσιμο αρκετά πρακτορεία. Η William Hill, όμως, φροντίζει να βελτιώσει τις υπηρεσίες υπεύθυνου στοιχηματισμού που προσφέρει και ο νέος επικεφαλής του τομέα θα έχει μεγάλο έργο να αναλάβει.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.