Νέο app μπλοκαρίσματος για ιστοσελίδες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών

Η εταιρεία BetBlocker, η οποία προσφέρει υπηρεσίες προστασίας των παιχτών του στοιχήματος και των υπόλοιπων τυχερών παιχνιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο, λάνσαρε πρόσφατα μια νέα υπηρεσία: ένα app για το κινητό, που επιτρέπει στους παίχτες να μπλοκάρουν μια σειρά από ιστοσελίδες που ενδεχομένως τους βάλουν σε πειρασμό.

Το app της BetBlocker σχεδιάστηκε για τα κινητά που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα Android και μπλοκάρει αυτόματα την πρόσβαση μέσω κινητού σε χιλιάδες ιστοσελίδες που περιέχουν τυχερά παιχνίδια (καζίνο, στοίχημα και πόκερ μεταξύ άλλων).

 

Τα χαρακτηριστικά του app της BetBlocker

Το νέο app έχει σχεδιαστεί με την ίδια λογική που χρησιμοποιήθηκε και στις υπόλοιπες υπηρεσίες της BetBlocker και παρέχεται δωρεάν. Περιέχει μια συνεχώς αναπτυσσόμενη βάση δεδομένων, στην οποία περιλαμβάνονται αυτή τη στιγμή περισσότερες από 5.900 ιστοσελίδες στοιχηματικών εταιρειών και περισσότερα από 1.000 apps με τυχερά παιχνίδια. Στη συγκεκριμένη βάση δεδομένων προστίθενται συνεχώς νέες διευθύνσεις, οι οποίες έπειτα μπλοκάρονται, με πρωτοβουλία των υπευθύνων ή μετά από προτάσεις των χρηστών.

Το app, μάλιστα, μπλοκάρει μόνο επιβεβαιωμένες ιστοσελίδες με τυχερά παιχνίδια και δε βασίζεται στη μέθοδο με λέξεις-κλειδιά, οι οποίες μπορούν να μπλοκάρουν ακόμη και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες. Ωστόσο, οι χρήστες έχουν και την επιλογή να μπλοκάρουν ιστοσελίδες με νέα και αφιερώματα στα τυχερά παιχνίδια, ώστε να αποφύγουν στοιχηματικές διαφημίσεις.

Όσοι κατεβάσουν δωρεάν το νέο app της BetBlocker, τέλος, δεν έχουν παρά να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία Gambling Self Restriction. Η συγκεκριμένη τους επιτρέπει να μπλοκάρουν όλες τις ιστοσελίδες της λίστας, για διάστημα από 24 ώρες έως 5 χρόνια. Όταν ενεργοποιηθεί ο αποκλεισμός, τέλος, δεν μπορεί να αναιρεθεί, παρά μόνον αφότου παρέλθει το χρονικό διάστημα που έχουν επιλέξει οι χρήστες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.