Δράση κατά του bullying από τον Stoiximan

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan έδειξε για μια ακόμη φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, συμμετέχοντας σε μια δράση κατά του bullying, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Κρήτης.

 

Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος αποτελεί μεγάλο υποστηρικτή της έρευνας που πραγματοποιεί το Πανεπιστήμιο της Κρήτης, με βασικό στόχο την πρόληψη και την εστιασμένη παρέμβαση κατά του bullying. Ο Stoiximan, λοιπόν, διοργάνωσε σχετική συνέντευξη Τύπου, στην οποία παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και πολλοί από τους αθλητές που υποστηρίζει η εταιρεία, μέσω χορηγιών – ανάμεσά τους οι Λευτέρης Πετρούνιας (ασημένιος πρωταθλητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής), Βασιλική Μιλλούση (πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής), καθώς και το δίδυμο των Τσαρτσιάνη και Αρβανίτη (εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ).

 

Στη συνέντευξη Τύπου, τέλος, ο Stoiximan εκπροσωπήθηκε από το μέλος του ΔΣ, Γιάννη Σπανουδάκη. Ο κ. Σπανουδάκης αναφέρθηκε στα προβλήματα που προκύπτουν από το bullying, αλλά και στα τραγικά γεγονότα της επικαιρότητας. Επιπλέον, αναφέρθηκε αναλυτικότερα στη συνδρομή της εταιρείας του στις προσπάθειες καταπολέμησης του φαινομένου. «Το πρόγραμμα που υλοποιούμε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης περιλαμβάνει τη χρηματοδότηση από τη Stoiximan μίας Πανελλήνιας Έρευνας για τις επιπτώσεις του σχολικού εκφοβισμού στους μαθητές, αλλά και ένα πιλοτικό πρόγραμμα παρέμβασης στα Δημοτικά και τα Γυμνάσια του Ρεθύμνου, με την εμπλοκή εκπαιδευτικών και γονέων με στόχο τη μείωση του σχολικού εκφοβισμού», ανακοίνωσε – αλλά δεν έμεινε εκεί.

 

Ο κ. Σπανουδάκης μίλησε και για την πρακτική ενασχόληση του Stoiximan για την αντιμετώπιση του bullying, ανακοινώνοντας τη δημιουργία της ιστοσελίδας www.mifovasai.gr, έναν οδηγό για τους εκπαιδευτικούς, αλλά και για τα παιδιά, για το πώς μπορούν να αναγνωρίσουν και να αντιμετωπίσουν φαινόμενα bullying. Τέλος, ανακοίνωσε και τη δημιουργία ενός τηλεοπτικού σποτ, στο οποίο συμμετέχουν δημοφιλείς αθλητές, όπως οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Ιωάννα Κατσαντώνη, Αντώνης Φώτσης, Μάκη Καλλαράς, Αλέξανδρος Ταξιλδάρης και Μιχάλης Ζαμπίδης, μεταξύ άλλων.

Ο Stoiximan που ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα είναι πολύ γνωστός ,εκτός των παροχών του σε παιχνίδια και στοιχήματα χάρη και στο φιλανθρωπικό του έργο!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.