Ανέγερση νέων σπιτιών στην έδρα της στηρίζει η Bet365

Η Bet365 αποτελεί έναν από τους φορείς που στηρίζουν την ανέγερση 100 νέων σπιτιών έξω από την πόλη του Stoke, όπου διατηρεί την έδρα της. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία μιας κατασκευαστικής εταιρείας και του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους κατοίκους σε μια περιοχή που είναι περισσότερο γνωστή για τα γραφεία επιχειρήσεων.

Την πρωτοβουλία αυτή στηρίζουν, μεταξύ άλλων, και η ομάδα ποδοσφαίρου της Στόουκ, καθώς και η χορηγός της, η στοιχηματική εταιρεία Bet365. Ωστόσο, έχουν υπάρξει κατά καιρούς αντιδράσεις, καθώς θα πρόκειται για πολυτελή σπίτια που ενδεχομένως μείνουν αναξιοποίητα, λόγω του εργατικού χαρακτήρα της πόλης.

 

Ανέγερση 100 σπιτιών για στελέχη

Τα σχέδια για το χτίσιμο των νέων σπιτιών ξεκίνησαν από το 2016, αλλά η αρχική πρόταση της κατασκευαστικής εταιρείας απορρίφθηκε από το δημοτικό συμβούλιο. Πλέον, όμως, έχει δοθεί η έγκριση για την ανέγερσή τους σε νέα περιοχή – αυτή του Green Belt. Βέβαια, οι αντιδράσεις συνεχίζονται, καθώς υπολογίζεται πως η αξία των σπιτιών θα είναι μεγάλη και πως θα μείνουν αναξιοποίητα.

Φορείς που υποστηρίζουν το έργο, όμως, όπως η Bet365 διαφωνούν. Ο διευθυντής του τομέα ακινήτων της στοιχηματικής εταιρείας δήλωσε σχετικά: Υπάρχει έλλειψη πολυτελών κατοικιών στην πόλη και ένα τέτοιο έργο θα βοηθήσει σίγουρα την επιχείρησή μας να προσελκύσει στελέχη του καταλληλότερου διαμετρήματος, τα οποία όχι μόνο θα εργάζονται στην πόλη, αλλά και θα μένουν σε αυτή. Επιπλέον, θα δώσει και σε άλλα μέλη του προσωπικού μας την ευκαιρία να βρουν το κατάλληλο σπίτι, χωρίς να μετακομίσουν από την περιοχή, όσο συνεχίζουν την καριέρα τους μαζί μας. Ολόκληρη η πόλη θα επωφεληθεί από το νέο έργο”.

Να σας θυμίσουμε ότι η Bet365 τον προηγούμενο μήνα ανακοίνωσε ότι θα συνεισφέρει ένα τεράστιο ποσό για τη δημιουργία και ανέγερση ενός αθλητικού κέντρου στο Stoke-on-Trent του Staffordshire της Αγγλίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.