Φαβορί για την επόμενη προεδρία των ΗΠΑ η αντιπρόεδρος Kamala Harris

Μπορεί οι εκλογές των ΗΠΑ να ολοκληρώθηκαν πριν ελάχιστους μήνες, αλλά πολλές στοιχηματικές εταιρίες έχουν ήδη ξεκινήσει να προσφέρουν στοιχήματα για τις επόμενες, οι οποίες θα διεξαχθούν το 2024. Στις ιστοσελίδες που προσφέρουν τέτοιου είδους στοιχήματα, μάλιστα, έχει ήδη προκύψει το μεγάλο φαβορί, το οποίο δεν είναι άλλο από τη σημερινή αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Kamala Harris.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει αρκετές ιστοσελίδες στοιχήματος, όπως οι William Hill και Ladbrokes, η Harris αποτελεί το μεγαλύτερο φαβορί για τις επόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Παράλληλα, σε κάποιες ιστοσελίδες προσφέρονται στοιχήματα που θεωρούν σχεδόν σίγουρο το ενδεχόμενο να γίνει η Harris Πρόεδρος των ΗΠΑ έως το 2040.

 

Τα στοιχήματα για τις επόμενες εκλογές των ΗΠΑ

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που προσφέρουν επιλογές στοιχηματισμού στις επόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ προσφέρουν αρκετές επιλογές, μεταξύ των οποίων και ο απερχόμενος Πρόεδρος Donald Trump. Ωστόσο, όταν εξετάζει κανείς τις πιθανότητες και τις αποδόσεις που προσφέρουν οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχήματος, μπορεί να διαπιστώσει ότι το μεγάλο φαβορί για τις επόμενες εκλογές δεν είναι άλλο από την σημερινή αντιπρόεδρο, Kamala Harris.

Η Harris αποτελεί το φαβορί στις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες, με αποδόσεις που κυμαίνονται στο 4.50. Παράλληλα, στα φαβορί συμπεριλαμβάνεται και ο σημερινός Πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden, με απόδοση κοντά στο 5.00, αλλά και ο πρώην Πρόεδρος Trump, με απόδοση κοντά στο 7.00.

Όπως είναι φυσικό, όμως, οι αποδόσεις αυτές αναμένεται να αλλάξουν σημαντικά μέσα στα επόμενα χρόνια και στον δρόμο προς τις αμερικανικές εκλογές. Προς το παρόν, όμως, οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχημάτων συμφωνούν στο γεγονός ότι η Kamala Harris, όχι μόνο θα αναδειχθεί Πρόεδρος των ΗΠΑ έως το 2040, αλλά και πως έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρει στις επόμενες εκλογές της χώρας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.