Πυρετός στοιχηματισμού στο Μουντιάλ ξέσπασε στην Αφρική

Το φετινό Μουντιάλ αποτέλεσε, όχι μόνο το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, αλλά και το δημοφιλέστερο στοιχηματικό γεγονός. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των στοιχηματικών εταιριών, άλλωστε, ενδεχομένως πρόκειται για την πιο κερδοφόρα διοργάνωση στην ιστορία τους!

Ο πυρετός στοιχηματισμού στο Μουντιάλ, μάλιστα, δεν ξέσπασε μόνο στα μέρη του κόσμου που θεωρούνται συνήθεις ύποπτοι (όπως η Ευρώπη και η Ασία), αλλά και στην Αφρική. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των αναλυτών της στοιχηματικής αγοράς, το Μουντιάλ της Ρωσίας αποτέλεσε το δημοφιλέστερο στοιχηματικό γεγονός στην ιστορία της Αφρικής και η αξία των στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν ξεπέρασε τις μερικές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια.

 

Η ανάπτυξη των στοιχηματικών αγορών στην Αφρική και η τρέλα του Μουντιάλ

Βέβαια, το γεγονός ότι οι Αφρικανοί παίχτες του στοιχήματος στοιχημάτισαν δεκάδες εκατομμύρια στους αγώνες του Μουντιάλ δεν αποτελεί έκπληξη. Άλλωστε, οι στοιχηματικές αγορές των χωρών που έχουν νομιμοποιήσει το online στοίχημα αναπτύσσονται με φρενήρεις ρυθμούς, ειδικά τους τελευταίους μήνες, με πολλούς να προβλέπουν ότι ο συνολικός τζίρος θα ξεπεράσει τα 100 δις δολάρια έως το 2022!

Ειδικά το ποδόσφαιρο αποτελεί δημοφιλές άθλημα στην Αφρική και οι παίχτες του στοιχήματος στις χώρες που το έχουν νομιμοποιήσει δε θα μπορούσαν να χάσουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς. Εξάλλου, πλέον μπορούν να απολαύσουν καλύτερες και πιο πρακτικές υπηρεσίες. Το mobile στοίχημα εξαπλώνεται τους τελευταίους μήνες με ραγδαίους ρυθμούς στις αφρικανικές χώρες, ενώ παράλληλα οι παίχτες πολλών χωρών έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικές συναλλαγές, χάρη στα πρώτα βήματα που πραγματοποιούν σχετικές εταιρίες στην Αφρική.

Η τεχνολογία και οι υπηρεσίες, λοιπόν, ήταν έτοιμες τους τελευταίους μήνες. Και αυτό που χρειαζόταν για μια έκρηξη του online στοιχήματος μια εξαιρετικά δημοφιλής και επιτυχημένη διοργάνωση. Αυτή ήταν το Μουντιάλ, το οποίο μονοπώλησε το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος, ακόμη κι όταν και η τελευταία αφρικανική ομάδα αποκλείστηκε από τη διοργάνωση.

Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, άλλωστε, οι Αφρικανοί παίχτες στήριξαν με τα στοιχήματά τους χώρες όπως η Νιγηρία, αλλά όταν και αυτή αποκλείστηκε από το Μουντιάλ, δεν έχασαν το ενδιαφέρον τους και συνέχισαν να στοιχηματίζουν σε ομάδες όπως η Αργεντινή, η Ισπανία και η Ρωσία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.