Για πρώτη φορά “ισόπαλοι” στις στοιχηματικές ιστοσελίδες Trump και Biden

Οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Donald Trump και ο Joe Biden, μονοπωλούν τις τελευταίες εβδομάδες το ενδιαφέρον στις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν στοιχήματα στην πολιτική και πολλοί πολιτικοί αναλυτές προσφεύγουν ακόμα και στις αποδόσεις που ανακοινώνονται, προκειμένου να πραγματοποιήσουν προβλέψεις.

Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, οι δύο υποψήφιοι για τον προεδρικό θώκο είναι “ισόπαλοι”, αφού το ενισχυμένο ενδιαφέρον για την τοποθέτηση στοιχημάτων στον Trump εξάλειψε το προβάδισμα που είχε ο Biden, ο οποίος αποτελούσε έως πρόσφατα το φαβορί.

 

Τα νέα δεδομένα των στοιχηματικών ιστοσελίδων για τις αμερικανικές εκλογές

Το κομβικό σημείο για την επαναφορά του Trump ως φαβορί για τις αμερικανικές εκλογές ήταν η ολοκλήρωση του συνεδρίου των Ρεπουμπλικάνων. Μετά το τέλος του, αρκετές ιστοσελίδες στοιχήματος άλλαξαν τις αποδόσεις για το νικητή των εκλογών και έφεραν στα ίδια επίπεδα τους Trump και Biden. Πλέον, ακόμα και οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που εμφανίζουν ως φαβορί τον Biden έχουν φροντίσει να δώσουν μικρό προβάδισμα μέσω των αποδόσεων.

Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στα online ανταλλακτήρια στοιχημάτων. Είναι χαρακτηριστικό ότι τις τελευταίες ημέρες η BetFair δέχθηκε στοιχήματα χιλιάδων δολαρίων για τη νίκη του Trump, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί και αυτή να αλλάξει τις ισορροπίες στο ανταλλακτήριό της (να θυμίσουμε πως η BetFair τέλη Απριλίου είχε ήδη δεχτεί στοιχήματα συνολικής αξίας άνω των 57 εκατομμυρίων ευρώ για τις επερχόμενες εκλογές).

Τα νέα δεδομένα έχουν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, αν λάβουμε υπόψη μας τι συνέβαινε στις στοιχηματικές ιστοσελίδες πριν μερικές εβδομάδες. Κατά τον Αύγουστο, η απόδοση για εκλογή του Trump βρισκόταν στα υψηλότερα επίπεδα της προεκλογικής περιόδου, ενώ ο Biden αποτελούσε το απόλυτο φαβορί. Πλέον, όμως, οι συνθήκες έχουν αλλάξει και ο στοιχηματισμός στους δύο αντιπάλους είναι πολύ κοντά στα επίπεδα πιθανοτήτων του 50/50.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.