Στο πλάι του Συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί» ο Stoiximan

H στοιχηματική εταιρία Stoiximan και η ΠΑΕ Βέροια επισκέφτηκαν το Σπίτι της Βεργίνας του Συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί», στις 29 Δεκεμβρίου, προσφέροντας υποστήριξη και ενθουσιασμό σε δεκάδες παιδιά. Ο Stoiximan αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας και η συγκεκριμένη επίσκεψη αποτέλεσε κομμάτι της κοινής στρατηγικής κοινωνικής ευθύνης των δύο πλευρών.

 

Το πρωί της 29ης Σεπτεμβρίου, τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Σπίτι της Βεργίνας του Συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί» δέχθηκαν την επίσκεψη του γενικού αρχηγού της ΠΑΕ, Γιώτη Τσαλουχίδη, τον υπεύθυνο χορηγιών του Stoiximan, Κώστα Γαλανόπουλο, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Βέροιας. Η αντιπροσωπεία των δύο πλευρών άκουσε τα κάλαντα από τα παιδιά και ο Stoiximan ανακοίνωσε την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

 

Ο πρόεδρος του Συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί» δέχθηκε τη γενναιόδωρη προσφορά και ευχαρίστησε τον Stoiximan και την ομάδα της Βέροιας για την οικονομική και ηθική ενίσχυσή τους.

Μία από τις πολλές φιλανθρωπικές δράσεις του Stoiximan ο οποίος ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και αποτελεί χορηγό πολλών ελληνικών ομάδων αλλά και αθλητών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.