Φιλανθρωπίες σε όλον τον κόσμο από την στοιχηματική εταιρεία William Hill

Η William Hill, γνωστή για τη φιλανθρωπική της δράση, εγκαινίασε φέτος ένα νέο πρόγραμμα ενίσχυσης τοπικών κοινωνιών σε όλον τον κόσμο, με το όνομα International Community Week. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του προγράμματος, υπάλληλοι που εργάζονται στα γραφεία της στοιχηματικής εταιρείας ανά τον κόσμο βοηθούν εθελοντικά σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μέρος του προγράμματος Close to HOME της William Hill, στο πλαίσιο του οποίου η στοιχηματική εταιρεία στηρίζει έμπρακτα τις τοπικές κοινωνίες των μερών που εδρεύουν τα γραφεία της.

 

International Community Week σε οχτώ χώρες

Το νέο πρόγραμμα της William Hill πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα, στις 20-26 Μαρτίου, σε οχτώ χώρες σε τέσσερις διαφορετικές ηπείρους. Υπάλληλοι της στοιχηματικής εταιρείας στην Αυστραλία, στην Πολωνία, στις ΗΠΑ, στο Ισραήλ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις Φιλιππίνες, στο Γιβραλτάρ και στη Βουλγαρία έγιναν εθελοντές και βοήθησαν σε τοπικές φιλανθρωπίες.

Το πρόγραμμα στέφθηκε από επιτυχία σε κάθε χώρα. Για παράδειγμα, οι υπάλληλοι της William Hill στο Ηνωμένο Βασίλειο στήριξαν έμπρακτα φιλανθρωπίες, όπως η Τράπεζα Τροφίμων στο Batley, η οργάνωση για τα αποσυρμένα λαγωνικά των κυνοδρομιών στο Canterbury και άλλες. Στην Αυστραλία, από την άλλη, μια ομάδα υπαλλήλων βοήθησε στην Παρασκευή φαγητού για απόρους, στις ΗΠΑ βοήθησαν στη συλλογή βιβλίων για τον οργανισμό Spread the Word Nevada, που σκοπεύει στη μείωση του αναλφαβητισμού, και στη Μανίλα διοργάνωσαν σεμινάρια ποδοσφαίρου για τα παιδιά μιας τοπικής φιλανθρωπικής οργάνωσης.

 

“Πάθος για τη στήριξη τοπικών κοινωνιών”

Μετά το τέλος της International Community Week, ο διευθυντής του τομέα ασφαλείας και κοινωνικών σχέσεων της William Hill, Bill South, δήλωσε: “Ήταν μια φανταστική εβδομάδα για την εταιρεία, με τόσους πολλούς συναδέλφους να συμμετέχουν. Κατά τη διάρκεια της International Community Week , οι συνάδελφοι από τη William Hill σε όλον τον κόσμο έδειξαν πρωτοφανή δέσμευση και πάθος, στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες με μια τεράστια γκάμα διαφορετικών δράσεων”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.