Προσφορά προβολής από τη Betsson στον Ερυθρό Σταυρό

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί, λόγω των πρόσφατων κυμάτων προσφύγων στην Ευρώπη, η Betsson αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια διαφορετική προσφορά στον Ερυθρό Σταυρό. Ο οργανισμός, άλλωστε, χρειάζεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη προβολή αυτές τις ημέρες, προκειμένου να δεχθεί δωρεές που θα μετατραπούν σε μέτρα ανακούφισης των μεταναστών.

 

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας του στοιχήματος, λοιπόν, αποφάσισαν να δωρίσουν στον Ερυθρό Σταυρό τον διαφημιστικό χώρο που έχουν εξασφαλίσει στις ενημερωτικές ιστοσελίδες Aftonbladet.se και Expressen.se της Σουηδίας. Αυτό σημαίνει ότι οι διαφημίσεις της Betsson που προβάλονται σε περίοπτη θέση των δύο αυτών ιστοσελίδων θα αντικατασταθούν από τις εκκλήσεις για βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού, μέσω των οιποίων οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πραγματοποιούν δωρεές.

 

Με τον τρόπο αυτό, λοιπόν, η Betsson προσφέρει μια σημαντική δίοδο προβολκής στον Ερυθρό Σταυρό, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αν αναλογιστούμε πως οι δύο παραπάνω ιστοσελίδες συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες της Σουηδίας, από πλευράς επισκεψιμότητας.

 

Η Betsson, τέλος, δημοσίευσε και την παρακάτω ανακοίνωση: «Η δωρεά του διαφημιστικού της χώρου, αποτελεί τον τρόπο της Betsson για να βοηθήσει τον Ερυθρό Σταυρό να συγκεντρώσει τα κεφάλαια που απαιτούνται για την προσφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στους ανθρώπους που βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση και η ιδέα αυτή προήλθε από τους υπαλλήλους της Betsson. Παράλληλα, καλούμε και άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα και να κάνουν τη διαφορά, με όποιον τρόπο μπορούν».

 

 Η Betsson είναι σουηδικής καταγωγής εταιρία και όπως πολλές άλλες στοιχηματικές εταιρίες λειτουργεί με άδεια από την Μάλτα.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.