10.000 λίρες σε φιλανθρωπία από την Coral

10.000 λίρες Αγγλίας για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη συγκέντρωσε η στοιχηματική εταιρία Coral. Τα χρήματα προήλθαν από έναν διαγωνισμό της Coral και παραδόθηκαν στον οργανισμό Prostate Cancer UK.

 

Αναλυτικότερα, η Coral διεξήγε τον διαγωνισμό "GOALvember" καθ' όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου, επιτρέποντας στα μέλη της να κερδίζουν δωρεάν στοιχήματα, δηλώνοντας συμμετοχή με ένα μικρό ποσό. Από αυτό το ποσό, ένα μικρό ποσοστό κατευθυνόταν στο Prostate Cacer UK, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 10.000 λίρες για τον φιλανθρωπικό σκοπό. Ήδη, ο Paul Browne της Coral παρέδωσε την επιταγή των 10.000 στον οργανισμό.

Η Coral είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο του στοιχήματος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.