Χτίσιμο αθλητικού κέντρου από την Bet365

H στοιχηματική εταιρεία Bet365 δεσμεύτηκε να συνεισφέρει με το ποσό των 8,8 εκατομμυρίων ευρώ για τη δημιουργία και ανέγερση ενός αθλητικού κέντρου στο Stoke-on-Trent του Staffordshire της Αγγλίας. Η εταιρεία διατηρεί την έδρα της στο Stoke-on-Trent και συνεισφέρει συχνά στην τοπική κοινωνία. Αυτή τη φορά, όμως, η συμμετοχή της στη δημιουργία του κέντρου είναι τεράστια και υπερπολύτιμη.

 

Δημιουργία νέου κέντρου αθλητισμού

Το νέο κέντρο αθλητισμού, στο οποίο θα συνεισφέρει σημαντικά η Bet365, θα έχει έκταση 3.112 τετραγωνικών μέτρων και θα βρίσκεται στο βιομηχανικό πάρκο Etruria Valley. Θα αποτελείται από γήπεδα ποδοσφαίρου, γυμναστήριο, αποδυτήρια, γραφεία και πάρκινγκ. Όλα τα παραπάνω θα προορίζονται για τους υπαλλήλους που δουλεύουν στις εταιρείες του βιομηχανικού πάρκου, αλλά και για άλλους επισκέπτες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, την ανέγερση του νέου κέντρου έχει αναλάβει η εταιρεία St Modwen.

 

“Προσκαλούμε τους συναδέλφους να το επισκεφτούν”

Ο Richard Smith, διευθυντής του τομέα ακινήτων της Bet365, δήλωσε σχετικά: “Συνειδητοποιούμε τη σημασία της υγείας και της καλής φυσικής κατάστασης στον χώρο εργασίας και προσκαλούμε και ενθαρρύνουμε τους συναδέλφους να το επισκεφτούν και να απολαύσουν τις νέες υποδομές, μόλις ολοκληρωθεί”.

Τέλος να σας θυμίσουμε ότι η Bet365 είναι ο μεγάλος χορηγός του γηπέδου της Στόουκ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.