Δωρεά της Bet365 για σχολείο στη Sierra Leone

H ιδιοκτήτρια της εταιρίας στοιχημάτων Bet365, Denise Coates, δώρισε 290.000 ευρώ σε ένα σχολείο στη Sierra Leone, το οποίο είχε ανάγκη από υποδομές, εξοπλισμό και νερό. Πρόκειται για ένα σχολείο στην πόλη Bo της Sierra Leone, το οποίο αποδέχθηκε τη δωρεά, μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματος της Bet365, του Bet365 Foundation, και θα αποκτήσει νέες αίθουσες, σύγχρονο εξοπλισμό διδασκαλίας, νέα γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος, ένα πηγάδι με νερό και ένα minibus που θα μεταφέρει τους μαθητές.

 

Το Bet365 Foundation είναι γνωστό για τη φιλανθρωπική του δράση, καθώς χαρίζει ποσά σε κοινωφελείς οργανισμούς, όπως η Oxfam, αλλά και σε φορείς καταπολέμησης ασθενειών, όπως ο καρκίνος.

Παράδειγμα προς μίμηση η κίνηση της Bet365 η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.