Συνεργάτης του EFDN η εταιρεία στοιχημάτων Kindred

Η Kindred, ιδιοκτήτρια εταιρειών όπως η Unibet, ανακοίνωσε μία ακόμη νέα συνεργασία κοινωνικού χαρακτήρα. Η εταιρεία στοιχημάτων είναι πλέον συνεργάτης της EFDN (European Football for Development Network) και θα αναλάβει πολύ σύντομα πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα, προκειμένου να ενισχύσει το έργο του ευρωπαϊκού φορέα.

Αναλυτικότερα, η Kindred θα επικεντρωθεί σε τομείς κοινωνικού χαρακτήρα, όπως το fair play, ο σεβασμός, το diversity και άλλοι, μέσω πρωτοβουλιών που θα ανακοινώσει στο άμεσο μέλλον.

 

Τι είναι η EFDN;

Η EFDN (European Football for Development Network) είναι ένα δίκτυο επαγγελματικών ποδοσφαιρικών συλλόγων ανά την Ευρώπη, το οποίο επικεντρώνεται στην κοινωνική ευθύνη και στην ανάπτυξη απαραίτητων κοινωνικών δεξιοτήτων. Η συνεργασία των μελών του δημιουργεί ένα δίκτυο διαμοιρασμού γνώσης και έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη μιας ποικιλίας εκπαιδευτικών μεθόδων, η οποία τροφοδοτεί την τοπική κοινωνική ευθύνη και τα προγράμματα στις κοινότητες.

Ουσιαστικά, στόχος της EFDN είναι η προαγωγή της δύναμης του ποδοσφαίρου ως ενός εργαλείου κοινωνικής ανάπτυξης, ανταλλαγής γνώσεων και δημιουργίας ευκαιριών χρηματοδότησης. Το δίκτυο, τέλος, αποτελείται από 85 ποδοσφαιρικούς συλλόγους που προέρχονται από 28 ευρωπαϊκές χώρες, ενώ παράλληλα συνεργάζεται και με εταιρείες που δραστηριοποιούνται και στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης, όπως κάνει και η Kindred.

 

Η ανακοίνωση της Kindred για τη νέα συνεργασία

Τη νέα συνεργασία ανακοίνωσε ο CEO της Kindred, Henrik Tjärnström, ο οποίος ανέφερε: “Νιώθουμε ότι το έργο της EFDN είναι πολύ σημαντικό και συμπλέει με τις αξίες της Kindred. Πραγματικά πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι μια επιτυχημένη συνεργασία, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορέσουμε να χτίσουμε σημαντικά πράγματα. Για παράδειγμα, θα μοιραστούμε τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας, αναπτύσσοντας και εφαρμόζοντας ένα πρόγραμμα κατά της χειραγώγησης των αγώνων, στους οποίους συμμετέχουν οι ομάδες μέλη της EFDN”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.