Νέα φιλανθρωπική πρωτοβουλία από την εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes

Η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes ανακοίνωσε μια νέα φιλανθρωπική πρωτοβουλία, μετά τη συνεργασία που υπέγραψε με τον οργανισμό Children with Cancer UK. Η νέα συμφωνία προβλέπει τη συνεργασία των δύο πλευρών τα επόμενα τρία χρόνια, με τη Ladbrokes να συνεισφέρει στην ενημέρωση και την κινητοποίηση κατά του παιδικού καρκίνου.

Η Ladbrokes, άλλωστε, θα αξιοποιήσει ολόκληρο το δίκτυο συνεργατών της, στους τομείς του μάρκετινγκ και των χορηγιών, προκειμένου να στρέψει τα βλέμματα των φιλάθλων προς τις προσπάθειες του Children with Cancer UK.

 

Η συνεισφορά της Ladbrokes στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου

Η Ladbrokes έχει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών, το οποίο θα χρησιμοποιήσει εντατικά τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να προωθήσει τις προσπάθειες του οργανισμού Children with Cancer UK. Για παράδειγμα, η εταιρία στοιχήματος αποτελεί τον επίσημο χορηγό της Scottish Professional Football League και θα προωθήσει τον οργανισμό στους αγώνες και των 42 ομάδων του σκωτσέζικου πρωταθλήματος. Παράλληλα, θα προωθήσει το έργο του και στις υπόλοιπες χορηγίες της, αλλά και στις δικές της καμπάνιες μάρκετινγκ. Τέλος, σε συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρεία της, GVC Holdings, παραχωρεί στο Children with Cancer UK την χορηγία της ποδοσφαιρικής ομάδας Σάντερλαντ, με το λογότυπο του οργανισμού να εμφανίζεται στις φανέλες των ποδοσφαιριστών.

Ο CMO της Ladbrokes, Dominic Grounsell, τέλος, δήλωσε σχετικά: “Σχεδόν κάθε άνθρωπος θα επηρεαστεί κάποια στιγμή από τον καρκίνο, οπότε η συγκεκριμένη φιλανθρωπία βρίσκεται πολύ κοντά στις καρδιές μας. Θα φροντίσουμε να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα ποσά, σε τοπικό και εθνικό επίπεδο και δεν αμφιβάλλω καθόλου ότι οι συνάδελφοί μου στη Ladbrokes θα επινοήσουν ενθουσιώδεις και πρωτότυπους τρόπους, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για το Children with Cancer UK”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.