Ανακούφιση στους άστεγους προσέφερε ο Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan, μαζί με την ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, προσέφερε ανακούφιση στους άστεγους της Θεσσαλονίκης, διοργανώνοντας μια εκδήλωση, με σκοπό να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα τρόφιμα.

 

Αναλυτικότερα, η ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη και ο μεγάλος της χορηγός, Stoiximan, πραγματοποιήσαν τη συγκεκριμένη ενέργεια στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής τους ευθύνης και προχώρησαν σε έμπρακτη ανακούφιση των αστέγων στις 22 Δεκεμβρίου. Αρωγός τους σε αυτή την προσπάθεια ήταν η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, στο κοινωνικό παντοπωλείο της οποίας συγκεντρώνονται τα τρόφιμα.

 

Παράλληλα με την εκδήλωση, διοργανώθηκε και συνέντευξη Τύπου, στην οποία παραβρέθηκαν ο Γρηγόρης Κάκαλης, από την πλευρά του Άρη, ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, από την πλευρά του Stoiximan, και ο Μητροπολίτης Βαρνάβας, από την πλευρά της Μητρόπολης.

 

Σε σχετική ανακοίνωση που δημοσίευσε, τέλος, η ΠΑΕ Άρης, αναφέρονται τα εξής:

«Συνέντευξη Τύπου έδωσαν σήμερα το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ, ο μεγάλος χορηγός της ομάδας μας, Stoiximan.gr και η Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, παρουσία του Μητροπολίτη Βαρνάβα.

 

…σκορΑΡΗΣε στην ανθρωπιά… ΑΡΗΣ και Stoiximan βρίσκονται δίπλα στους άστεγους, προσφέροντας ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που πραγματικά έχουν την ανάγκη μας.

Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων και πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει από κοινού η ομάδα μας με τον μεγάλο χορηγό, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, δόθηκε σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης σχετικά με την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν σε άστεγους μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης».

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και αυτή η φιλανθρωπική δράση είναι μία από τις πολλές που πραγματοποιεί αυτές τις γιορτινές ημέρες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.