Νέο κέντρο αποτοξίνωσης από τον τζόγο στο Ηνωμένο Βασίλειο

Στο Ηνωμένο Βασίλειο άνοιξε ένα ακόμη κέντρο αποτοξίνωσης από τον τζόγο, το πρώτο που εδρεύει εκτός Λονδίνου. Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται στο Leeds και μπορούν να τις επισκέπτονται όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

Το νέο κέντρο έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του από τις 18 Σεπτεμβρίου και σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα στη βόρεια Αγγλία, όπως στο Manchester και στο Sunderland. Η φροντίδα που θα παρέχει στους επισκέπτες, τέλος, θα είναι δωρεάν, αφού το πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το σύστημα υγείας της Αγγλίας και τον φιλανθρωπικό οργανισμό GambleAware.

 

Το νέο κέντρο αποτοξίνωσης στο Leeds

Στο νέο κέντρο που βρίσκεται στο Leeds θα γίνονται δεκτοί παίχτες με σοβαρά προβλήματα εθισμού στον τζόγο. Οι ειδικοί θα φροντίζουν να τους βοηθούν στους τομείς της αντιμετώπισης των ψυχολογικών προβλημάτων τους, στην επανένταξή τους στην κοινωνία και στην αντιμετώπιση συμπεριφορών όπως οι αυτοκτονικές τάσεις.

Το νέο κέντρο αποτοξίνωσης είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στο εθνικό σύστημα υγείας της Αγγλίας και στον φιλανθρωπικό οργανισμό GambleAware. Η χρηματοδότησή τους ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ για έναν χρόνο και οι υπεύθυνοι επιθυμούν να βοηθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο εκείνους που αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα εθισμού στον τζόγο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν τα χρήματά τους, η ψυχική υγεία τους, ακόμη και η ζωή τους.

Να θυμίσουμε πως στις αρχές του καλοκαιριού το Εθνικό Σύστημα Υγίεας του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσε πως στα σχέδιά του είναι να ανοίξει κέντρο αποτοξίνωσης από τον τζόγο το οποίο θα απευθύνεται σε παιδιά.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.