Ξεπέρασαν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ οι δωρεές προς την GambleAware

Η αγγλική φιλανθρωπική οργάνωση GambleAware ανακοίνωσε τα οικονομικά στοιχεία της για το πρώτο εξάμηνο του 2020 και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, οι δωρεές που έλαβε ξεπέρασαν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για δωρεές που προέρχονται κατά κύριο λόγο από παρόχους τυχερών παιχνιδιών, όπως online στοίχημα και καζίνο, καθώς και επίγεια παιχνίδια.

Τα χρήματα που έχει εξασφαλίσει η GambleAware θα χρησιμοποιηθούν τους επόμενους μήνες για τις δράσεις της στον τομέα της καταπολέμησης του εθισμού στον τζόγο, με πρωτοβουλίες όπως η ενημέρωση του κοινού και η ανάπτυξη ενός δικτύου αποθεραπείας.

 

Οι δωρεές του πρώτου εξαμήνου προς την GambleAware

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η GambleAware, τα χρήματα που συγκέντρωσε μέσω δωρεών από τον τομέα στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών ξεπερνούν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Ανάμεσα στους παρόχους που έχουν πραγματοποιήσει δωρεές ξεχωρίζει και η William Hill, η οποία δεσμεύθηκε να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη δωρεά προς την οργάνωση. Συγκεκριμένα, η William Hill έχει δεσμευθεί να δωρίσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ στην GambleAware, αν και δεν έχει ακόμα προχωρήσει στην δωρεά.

Άλλοι πάροχοι της νόμιμης αγοράς τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν προχωρήσει σε δωρεές προς την GambleAware είναι η Gamesys, η οποία δώρισε περισσότερα από 500.000 ευρώ, η Betway, η οποία δώρισε περισσότερα από 100.000 ευρώ, καθώς και άλλοι νόμιμοι πάροχοι, όπως οι 888, Microgaming, BetFred και άλλες.

Θυμίζουμε, τέλος, πως οι δωρεές προς την GambleAware είναι προαιρετικές, αλλά η φιλανθρωπική οργάνωση έχει ζητήσει από όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στον τομέα των τυχερών παιχνιδιών να δωρίζουν τουλάχιστον το 0,1% των κερδών τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.