Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το κυπριακό Fantasy Kick Challenge της Meridianbet

Η εταιρία στοιχήματος Meridianbet ολοκλήρωσε την φιλανθρωπική πρωτοβουλία της με το όνομα Fantasy Kick Challenge, την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, και τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά! Πλήθος κόσμου και προσωπικοτήτων από την Κύπρο συγκεντρώθηκε, προκειμένου να ενισχύσει και να παρακολουθήσει τη διοργάνωση, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το απαραίτητο ποσό για τον φιλανθρωπικό οργανισμό “Γκολ στη Ζωή”.

Η εκδήλωση προετοιμαζόταν εδώ και δύο μήνες, με τη συμμετοχή κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Κύπρου. Οι ποδοσφαιριστές είχαν το καθήκον να πετύχουν έναν στόχο, προκειμένου να αυξήσουν το ποσό που θα συγκεντρωνόταν. Και, χάρη στις προσπάθειές τους, συγκεντρώθηκε το ποσό των 2.000 ευρώ.

 

Θεατές, ποδοσφαιριστές και προσωπικότητες

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, συγκεντρώθηκαν αρκετοί θεατές, αλλά αυτοί που έκλεψαν την παράσταση ήταν οι εκπρόσωποι του κυπριακού αθλητισμού και πολύ περισσότερο οι ποδοσφαιριστές. Στην εκδήλωση, άλλωστε, συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Γιάννος Οκκάς, Κούλλης Παύλου, Ντίλαν Ουεντραόγκο, Νταβίντ Φαουπάλα, Μάριος Στυλιανού, Κωνσταντίνος Παναγή και Ανδρέας Μιχαηλίδης, καθώς και οι ποδοσφαιρίστριες του Apollon Ladies. Επιπλέον, στην εκδήλωση βρέθηκαν και οι εταιρίες του Meridianbet League, καθώς και οι χορηγοί της διοργάνωσης.

Οι καλεσμένοι ποδοσφαιριστές είχαν το καθήκον να σουτάρουν και να πετύχουν τον στόχο, προκειμένου να αυξηθεί το ποσό της δωρεάς προς τον φιλανθρωπικό οργανισμό “Γκολ στη Ζωή”. Χάρη στις επιτυχημένες τους προσπάθειες, το ποσό άγγιξε τα 2.000 ευρώ και παραδόθηκε στους εκπροσώπους του οργανισμού.

Η διοργανώτρια της εκδήλωσης, Meridianbet, ευχαρίστησε τέλος τις ομάδες της Κύπρου που συνεισέφεραν στον φιλανθρωπικό σκοπό: τις Ανόρθωση, ΑΕΚ, Απόλλωνας, ΑΕΛ, Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και Εθνική Κύπρου.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.