Ο Stoiximan στο πλευρό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας

Η ΔΟΑ (Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία) ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με την ιστοσελίδα στοιχήματος του Stoiximan, με στόχο τη διάδοση του Ολυμπιακού Κινήματος. Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, λοιπόν, ο Stoiximan θα υποστηρίξει έμπρακτα την υλοποίηση του πλάνου δράσεων για τη διάδοση του Ολυμπιακού Κινήματος, για την περίοδο 2016-2017.

 

Το έργο της ΔΟΑ είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και τη διάδοση του Ολυμπιακού Κινήματος. Αναλαμβάνει, άλλωστε, σημαντικές πρωτοβουλίες για τη διάσωση των αρχών και τη διάδοση της φιλοσοφίας του Ολυμπισμού και των αξιών του, μέσω εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών δράσεων, ενώ φιλοξενεί διεθνείς Συνόδους για την παγκόσμια ειρήνη, τις Διεθνείς Σχέσεις και άλλα επιστημονικά θέματα, υπό το πρίσμα της επίδρασης του Ολυμπισμού στον σύγχρονο κόσμο. Σε αυτή την αποστολή, λοιπόν, θα συμμετάσχει έμπρακτα και ο Stoiximan.

 

Ο Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του ΔΣ του Stoiximan, τέλος, δήλωσε σχετικά: "Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Stoiximan να συνεργάζεται και να στηρίζει χορηγικά τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, συνεισφέροντας στο πολύτιμο έργο που αυτή αναπτύσσει τα τελευταία 55 χρόνια, επικοινωνώντας και διευρύνοντας τη συμβολή του Ολυμπισμού στην ανθρωπότητα. Με τη στήριξή μας στη ΔΟΑ, κάνουμε για άλλη μία φορά πράξη τη δέσμευσή μας για ενίσχυση του  αθλητισμού σε όλα του τα επίπεδα, παράλληλα με την ενίσχυση του ελληνικού αθλητισμού. Είμαστε κοινωνοί των υψηλών αξιών του Ολυμπισμού, που θεωρούμε ότι ιδιαίτερα σήμερα υπάρχει μεγάλη ανάγκη να εφαρμόζονται."

 

O Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και όσον αναφορά την  κοινωνική του δράση αποτελεί παράδειγμα για όλες τις εταιρίες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.