Τη ρωσική πολιτική για τη LBGT+ κοινότητα καταγγέλλει με νέα καμπάνια η Paddy Power

Η Paddy Power λάνσαρε μια νέα καμπάνια, με αφορμή το Μουντιάλ της Ρωσίας, η οποία όμως έχει και πολιτική χροιά, αφού αφορά στην πολιτική της χώρας απέναντι στη LBGT+ κοινότητα. Η νέα καμπάνια καταγγέλλει για διακρίσεις τις ρωσικές Αρχές και παράλληλα χρηματοδοτεί σχετικές πρωτοβουλίες.

Ήδη, άλλωστε, η στοιχηματική εταιρία ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στη δωρεά 50.000 λιρών Αγγλίας στην LBGT+ κοινότητα. Το ποσό αυτό είναι το ελάχιστο που θα προσφέρει η Paddy Power, αφού θα συνεχίσει να αυξάνεται κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

 

Η δωρεά της Paddy Power προς τη ρωσική LBGT+ κοινότητα

Αναλυτικότερα, εκτός των 50.000 λιρών, η Paddy Power θα δωρίζει επιπλέον 10.000 λίρες για κάθε γκολ που θα πετυχαίνει κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ η εθνική ομάδα της Ρωσίας. Το συνολικό ποσό θα χρησιμοποιηθεί έπειτα για την καταπολέμηση των προκαταλήψεων κατά της LBGT+ κοινότητας, εντός και εκτός γηπέδων, χρηματοδοτώντας εκπαιδευτικά προγράμματα σε σχολεία και κολέγια και καθιστώντας τις αθλητικές ομάδες ασφαλείς για τα άτομα διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού.

Παράλληλα, η καμπάνια που λάνσαρε η Paddy Power, σε συνεργασία με το περιοδικό Attitude, θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή διάσημων βετεράνων του αθλητισμού, όπως η πρώην Ολυμπιονίκης Caitlyn Jenner, ο πρώην παίχτης του ράγκμπι, Gareth Thomas, ο διαιτητής Nigel Owens, ο πρώην κολυμβητής Mark Foster, και η ποδοσφαιρίστρια Lianne Sanderson.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.