Μεγάλη η συνεισφορά της Paddy Power υπέρ των LGBT+ στη Ρωσία

Η εταιρία στοιχήματος Paddy Power κατόρθωσε να συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση των συλλόγων στήριξης της LGBT+ κοινότητας της Ρωσίας. Η καμπάνια της Paddy Power ξεκίνησε με την έναρξη του Μουντιάλ και αντικείμενό της ήταν η ενίσχυση μιας κοινωνικής ομάδας που αντιμετωπίζεται εχθρικά από το ρωσικό κράτος.

Συγκεκριμένα, η Paddy Power, όχι μόνο συγκέντρωσε το ποσό των 170.000 λιρών Αγγλίας, αλλά φρόντισε και να… τρολάρει τους Ρώσους αρμόδιους, ευχαριστώντας τους για το ποσό που βοήθησαν να συγκεντρωθεί!

 

170.000 για την στήριξη της LGBT+ κοινότητας

Αναλυτικότερα, η Paddy Power είχε ανακοινώσει στην αρχή του Μουντιάλ μια νέα καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης της LGBT+ κοινότητας, η οποία έχει να αντιμετωπίσει την εχθρική στάση των ρωσικών Αρχών. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η καμπάνια, για κάθε γκολ που θα πετυχαίνει στη διάρκεια του Μουντιάλ η εθνική ομάδα της Ρωσίας, η Paddy Power θα δωρίζει 10.000 λίρες υπέρ της ενίσχυσης της LGBT+ κοινότητας.

Η καμπάνια αποδείχθηκε εξαιρετικά επιτυχημένη, αφού η εθνική ομάδα της Ρωσίας έφτασε στα προημιτελικά του Μουντιάλ και στην πορεία πέτυχε συνολικά 17 γκολ. Έτσι, το ποσό που δώρισε η Paddy Power έφτασε τις 170.000 λίρες.

 

Ευχαριστεί τη Ρωσία η Paddy Power

Η Paddy Power, όμως, δεν αρκέστηκε στο να συγκεντρώσει το ποσό ενίσχυσης. Στο πρόσφατο London pride, οι υπεύθυνοι της εταιρίας ανάρτησαν ένα πανό μπροστά στην πρεσβεία της Ρωσίας, ευχαριστώντας τη για τη συνεισφορά της στην καμπάνια. Η κίνηση αυτή, βέβαια, είχε σκοπό να προκαλέσει, αφού οι ρωσικές Αρχές είναι γνωστές για την αντιμετώπιση της LGBT+ κοινότητας και τους εχθρικούς νόμους που ισχύουν στη χώρα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.