Δωρεά για τον κορωναϊό πραγματοποίησε η ιδιοκτήτρια της εταιρίας στοιχήματος Bet365

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα Denise Coates Foundation, που ανήκει στην ιδιοκτήτρια της εταιρίας στοιχήματος Bet365, ανακοίνωσε πως πραγματοποίησε μια σημαντική δωρεά σε έναν περιφερειακό φιλανθρωπικό τομέα του συστήματος NHS (το αγγλικό ΕΣΥ). Σκοπός του συγκεκριμένου τομέα είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη νοσηλευτικού προσωπικού και ασθενών, κατά τη διάρκεια της μεγάλης πρόκλησης που αντιμετωπίζουν εν μέσω της εξάπλωσης της πανδημίας.

Το ίδρυμα της Denise Coates δώρισε το ποσό των 11,3 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα μπορέσει να καλύψει πολλές από τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το σύστημα υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς η ραγδαία εξάπλωση της πανδημίας το έχει φέρει στα όριά του.

 

Η δωρεά της ιδιοκτήτριας της Bet365

Η Denise Coates, εκτός από ιδιοκτήτρια και CEO της Bet365 αποτελεί και μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα ετήσια κέρδη της, μάλιστα, γίνονται κάθε φορά αντικείμενο συζήτησης στα βρετανικά ΜΜΕ, αφού είναι ιλιγγιώδη. Ωστόσο, η Coates έχει αποδείξει πολλές φορές ότι στηρίζει έμπρακτα φιλανθρωπικούς σκοπούς. Έχει, άλλωστε, δημιουργήσει το Denise Coates Foundation, ένα ταμείο που προχωρά σε δωρεές προς κοινωφελείς σκοπούς.

Η δωρεά της Denise Coates, μάλιστα, αποτελεί μία από τις φιλανθρωπικές ενέργειες των τελευταίων ημερών που σχετίζονται με την Bet365. Η στοιχηματική εταιρία, άλλωστε, δώρισε (μαζί με άλλες εταιρείες στοιχήματος) στο NHS τα κέρδη της από το virtual Grand National, ένα εικονικό φεστιβάλ ιπποδρομιών που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες.

Η Denise Coates, τέλος, δήλωσε σχετικά με τη δωρεά της: “Όλοι έχουν δει και ακούσει για τα γεγονότα που εξελίσσονται μέρα με τη μέρα και ο αριθμός όσων έχουν αρρωστήσει και όσων έχουν χάσει τη ζωή τους αυξάνεται. Υπάρχουν τόσες ιστορίες ανθρώπων που υποφέρουν χωρίς να έχουν τους δικούς τους ανθρώπους δίπλα τους, αφού οι περιορισμοί στη μετακίνηση απαγορεύουν τις επισκέψεις. Για αυτό το λόγο, αποφασίσαμε να προσεγγίσουμε τους αρμόδιους, προκειμένου να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε. Είμαστε σίγουροι πως η δωρεά μας θα κάνει τη διαφορά για τα νοσοκομεία, τους εργαζόμενους στην υγεία και στις περιοχές που έχουν πληγεί”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.