Στο Σύλλογο «Ελπίδα» ο Stoiximan

H στοιχηματική εταιρία Stoiximan επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας τον Σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα», μαζί με εκπροσώπους της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Η ομάδα μπάσκετ και οι εκπρόσωποι του Stoiximan, ο οποίος αποτελεί χορηγό της, μοίρασαν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά του Συλλόγου, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

 

Η επίσκεψη του Stoiximan στον σύλλογο «Ελπίδα» εντάσσεται στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της ιστοσελίδας του στοιχήματος και στο πλαίσιο των κοινών δράσεων που έχει αναλάβει με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

 

Θυμίζουμε πως αυτή δεν είναι η μόνη δράση του Stoiximan τις τελευταίες ημέρες. Σε συνεργασία και με τις υπόλοιπες ομάδες που χορηγεί (όπως ο Ολυμπιακός και ο Αστέρας Τρίπολης), έχει επισκεφτεί το Ίδρυμα Φλόγα και το Σικιαρίδειο, μοιράζοντας αγάπη και δώρα στα παιδιά. Παράλληλα, και πάλι σε συνεργασία με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ενίσχυσαν οικονομικά το «Χαμόγελο του Παιδιού», μέσω των αγορών του PAO Shop.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων της Ελλάδος και αποτελεί χορηγό πολλών ελληνικών ομάδων αλλά και αθλητών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.