Αυξάνουν τη χρηματοδότηση για τη θεραπεία του εθισμού οι αγγλικές εταιρίες στοιχήματος

Πέντε από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχήματος της Αγγλίας ανακοίνωσαν ότι θα αυξήσουν σημαντικά τη χρηματοδότηση που προσφέρουν για τη θεραπεία και την καταπολέμηση των προβλημάτων εθισμού στον τζόγο. Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση είναι εθελοντική και καταλήγει στα χέρια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης GambleAware, η οποία έπειτα ενισχύει τις σχετικές δομές και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την ενημέρωση του κοινού.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι τρομερά θετική για την καταπολέμηση του εθισμού στον τζόγο στην Αγγλία, αφού τα τελευταία χρόνια η GambleAware απέτυχε να πιάσει τους οικονομικούς της στόχους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν κενά στη δράση της.

 

Οι εταιρείες που θα αυξήσουν τη συνεισφορά τους

Οι πέντε εταιρίες που ανακοίνωσαν πως θα αυξήσουν την εθελοντική χρηματοδότηση προς την GambleAware είναι οι εξής: William Hill, GVC Holdings (ιδιοκτήτρια των Ladbrokes Coral και Sportingbet μεταξύ άλλων), Flutter Entertainment (πρώην Paddy Power Betfair), Sky Betting & Gaming και Bet365. Πρόκειται για πέντε από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχήματος της χώρας, οι οποίες θα συνεισφέρουν ακόμη πιο αποτελεσματικά στην καταπολέμηση του εθισμού στον τζόγο. Η αύξηση που αποφάσισαν οι εταιρίες δεν είναι καθόλου ασήμαντη, αφού θα φτάσει από το 0,1% των κερδών τους στο 1%!

 

Η σημασία της αύξησης της χρηματοδότησης

Η αύξηση που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι πέντε στοιχηματικές εταιρίες θα ενισχύσει σε τεράστιο βαθμό το έργο της GambleAware, αφού θα φτάσει συνολικά τα 100 εκατομμύρια ανά έτος. Για να γίνει περισσότερο προφανής η μεγάλη διαφορά στην χρηματοδότηση, θυμίζουμε ότι το 2018, η GambleAware απέτυχε να φτάσει τον στόχο των 10 εκατομμυρίων ευρώ, εξαιτίας της ελλιπούς χρηματοδότησης. Χάρη στη νέα αυτή εξέλιξη, όμως, η GambleAware θα έχει αρκετά χρήματα για τις δράσεις της, ενώ πλέον μπορεί να δημιουργήσει ένα μακροπρόθεσμο και πολυετές σχέδιο για την καταπολέμηση του εθισμού στον τζόγο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.