Τουρνουά eSports για φιλανθρωπικό σκοπό διοργανώνει η εταιρία στοιχήματος Interwetten

Η εταιρία στοιχήματος Interwetten δίνει μεγάλη βάση (ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό) στα eSports και προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε διεθνή τουρνουά. Παράλληλα, όμως, οι υπεύθυνοι της εταιρίας ξεκίνησαν να διοργανώνουν τα δικά τους τουρνουά στα eSports, με τη συμμετοχή παιχτών από ολόκληρη την Ευρώπη!

Το τουρνουά που έχει διοργανώσει η Interwetten, μάλιστα, έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη οργανισμών που καταπολεμούν τον κορωναϊό.

 

Το φιλανθρωπικό τουρνουά της Interwetten

Αυτή τη στιγμή, η Interwetten διοργανώνει το δεύτερο τέτοιο τουρνουά στα eSports, με τον μεγάλο τελικό να έχει προγραμματιστεί για τις 10 Απριλίου. Το τουρνουά διεξάγεται στο FIFA 20 και οι συμμετέχοντες έχουν χωριστεί ανά χώρα, παίζοντας με τις εθνικές ομάδες τους. Αυτή τη στιγμή, η διοργάνωση βρίσκεται στη φάση των ομίλων και πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί με τον τελικό ανάμεσα στις δύο κορυφαίες εθνικές ομάδες!

Επιπλέον, οι αναμετρήσεις στο FIFA 20 μεταδίδονται κάθε ημέρα ζωντανά, μέσω των social media της Interwetten, αλλά και μέσω της κορυφαίας πλατφόρμας Twitch.

Τέλος, όπως έχει ανακοινώσει η Interwetten (ήδη από την πρώτη τέτοια διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές ημέρες), όλα τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, με στόχο να ενισχυθούν οι οργανισμοί που καταπολεμούν τις επιπτώσεις της ραγδαίας εξάπλωσης της πανδημίας.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη